蘇芷晴 So Ching你係跳舞界個朵已經臭曬啦

1001 回覆
223 Like 1058 Dislike
第一宗罪
根據知情人士透露,係上一round同b team合作組合當中,用粗口鬧同為跳舞老師嘅 Mayan馬欣,導致全段錄製內容無法播出。

話曬馬欣都係你跳舞界前輩啊 人又大你兩歲 你識唔識得尊重啊?

第二宗罪
無縫接軌新戀情
soching現任男友為Mirror御用dancer,稱Mo。

連96強個人表演嘅舞蹈都係Mo編排嘅,
但係呢一段戀情之前,soching無縫接軌宣布與Mo拍拖,玩弄前任感情

第三宗罪
臭格脾氣
同原本友好的舞蹈員HAHA係2021年某尖沙嘴舞蹈學校collab一班showcse,即二人合作編排一隻舞蹈,並教授學生及進行表演。

但soching認為haha在某舞蹈作品嘅舞蹈動作與自己相同,直指對方抄襲自己的舞步,在ig story指控對方,並在教授學生showcase 班時期因為二人關係惡劣而No show 導致學生到達課室後沒有導師進行課堂 浪費學生時間和心力 罔顧舞蹈學校、課程進度、學生利益等等 更加沒有盡責舞蹈老師一責

最後,我希望香港人揀返個有內涵嘅偶像

同埋佢卸左妝真係好樣衰
[img][/img]
佢有個黃色心心架
唔好看圖說故事住
有證據先
打咁多字你不如攞啲證據出黎好過啦
留名
冇人想知
除咗樣衰之外,其他都係空談
你啱
證據

有圖有片物證人證齊晒先好指控,
如果唔係人地可以反cup 樓豬誹謗
我好驚點算 唔好呀 我仲要養老母架
who?
終於出手 好波
Push
聽講係指撚住Mayan 黎屌
推到有證據
終於有人講呢條臭雞
我都以為係gay
冇裸照冇流出冇討論價值
唔講以為講粗口會全身爆炸死
第一,跳舞界幾撚多老屎忽,舞齡年齡大少少咁又如何?使唔使跪低請安?
第二,無縫接軌新戀情有咩問題?咁都叫玩弄?一係你就話佢一腳兩船,人地同前度分手同mo一齊點解唔得?

利申:跳舞人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞