蘇芷晴 So Ching你係跳舞界個朵已經臭曬啦

1001 回覆
223 Like 1058 Dislike
係爆就爆多啲啦
食過
佢男朋友之前串Mirror抄BTS個logo呀嘛
呢家做埋Mirror御用dancer
好諷刺

果陣重上埋新聞

【全民造星】MIRROR隊徽抄BTS防彈少年團? 落選阿MO無字圖抽水
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/254963/%E5%85%A8%E6%B0%91%E9%80%A0%E6%98%9F-mirror%E9%9A%8A%E5%BE%BD%E6%8A%84bts%E9%98%B2%E5%BD%88%E5%B0%91%E5%B9%B4%E5%9C%98-%E8%90%BD%E9%81%B8%E9%98%BFmo%E7%84%A1%E5%AD%97%E5%9C%96%E6%8A%BD%E6%B0%B4
More
樓主,我覺得你唔講第一點會有人撐你多d,香港人最唔介意人屌人就算往死裡打,香港人只會拍手叫好。

利伸,最好佢同馬欣上埋擂台打搏擊

主力攻2,3點好過啦
如果係真都幾仆街
Btw都係個句marf係咪清泉
終於有人講佢同haha嘈個單野
佢份人好似都幾假
應該就唔會係以前同學 師兄好似讀女校 照計冇匡智學生
More pls
食過
樓主有like mo張相
老實講,如果你真係覺得佢pure
蠢個個係你
無講過 我唔係樓主
但佢刷鞋R撈全個舞界都知
痴住個Ex就係第一間大Studio有班教
痴而家個件就係第二間教
再者 前唔前輩就唔撚知 但佢好新憑咩咁串
你comment上面個3位絲打好似知多啲
唔早啲爆 頂
不過佢又真係尾段先出
終於有人反了,恭喜蘇師兄準備紅
食過
所以,有證據未
唔係好似係真係假
請各位私怨L出多啲反師兄po 並推上熱門 謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞