蘇芷晴 So Ching你係跳舞界個朵已經臭曬啦

1001 回覆
223 Like 1058 Dislike
佢幾時認咗?
即是樓主係前任?
心水清
派帽大師兄
戇鳩 個心代表佢條仔咋
算啦 我覺得 Time will tell
跳舞既人可能會明
唔係跳舞既人遲早都會明
樓主p牌垃圾
蘇師兄本人已負評
上次又屈ash 係藍 點知人地一個story 就秒殺
理解 我重新講多次
點解我會話講粗口 同埋尊重呢兩點
第一,
viu tv成班人黎studio拍嘢,我地會suppose佢地將練習片段播出街

但係soching 指鳩住馬欣由頭屌到落腳最後咩都com唔到 冇嘢出街 其實佢本人影響緊成見事個進度

再加上第二點,
當日zero姐係馬欣老闆,當日studio老闆,viu tv造星御用jazz funk排舞師「香港jazz funk界大佬」同在現場 仲有多個assist 老師

佢哋都係馬欣原本職業生涯入面嘅同事同埋貴人
(基本上佢哋知道姐係全行都知道gala)

馬欣係呢個情況下 比soching 指住由頭屌到落腳

顏面何存

你比人當眾係條街度屌都覺得柒啦

依家馬欣俾人對住cam、viu tv員工、同行、老闆
(間studio仲要馬欣自己本身嘅wrokplace)

究竟咁大個人係咪淨係可以用屌黎解決事情

係咪當屌人就係解決事情嘅方法

有冇尊重過對方?

基本禮儀上嘅尊重都冇窩

另外:話馬欣扮大佬個d
你地有冇見過下屬當面屌老闆?
我就冇 不過見過老闆當面屌員工
所以soching先係大佬啱唔啱
其實播呢集果日我都有係大post講過呢組有內訌 不過果時冇人信有興趣可以追返果日既post
本身對SOX冇咩特別感覺 淨係知佢都入硬團咁濟 花姐好鍾意佢
冇特別憎佢到要爆野既程度
係見到呢個post先入黎分享多少少
除咗上面講咗既
之後佢地組要分歌詞
因為馬X要返工遲到 SOX淨係分咗一句SOLO比佢 大段RAP就佢自己拎咗
之後佢地有冇再分配就唔清楚了 但果日排舞係屌得好勁 狀況係好似有少少情緒病發咗癲咁
搞笑 日後女團同伴 唔假啲點r fd
如果係真梁祖妖咪好憎SOX
佢好似幾like馬欣
但Ariel po ig話好鍾意呢組 睇唔透
原來講咁多野只係因為佢搞到馬欣顏面何存
再講 zero咁錫馬欣都唔幫口
你肯定馬欣自己真係唔抵屌?
Soching同馬欣本身有階級之分㗎咩?
你指邊方面?
我理解係如果有人錯
指出係正確嘅 但要尊重囉
除非對方重覆錯 或錯得離譜
姐係如果馬欣有唔啱可以大家溝通
冇話佢年長過佢就唔可以指正
(當然要互相尊重嘅情況下)

本身係馬欣fans純粹想了解多啲
之前唔係有人話花姐唔想整死啲女所以好多juicy野都cut 哂 想整個好形象比佢地咩?
講你就講 仲有邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞