蘇芷晴 So Ching你係跳舞界個朵已經臭曬啦

1001 回覆
223 Like 1058 Dislike
馬欣師父係Zero
想贏緊係師父幫手啦
話哂Zero排既piece多數都贏

除左今次
偶像本身就係潮流
就算捧sica係潮流 咁又點 冇做錯喎
條友訓醒未?
講真你話有就有咩
要爆梗係而加爆,睇人高峰時仆街最開心
佢d感情花生全dancer 界都知

係睇有冇dancer ching 想比soching 感受娛樂圈既惡意

咁耐都唔爆咪代表本身人緣好好
連睇人仆街都唔捨得
但咁嘅性格未必啱女團
睇咗個post淨係知道跳舞界仲有haha同佢d fd會上連登
佢似係對住d睇唔過眼嘅事就會出聲屌嘅人
講真如果佢性格咁假就唔會明知錄影緊都屌馬欣
應該係馬欣搞埋d野唔岩隊入面幾個妹妹但又要爭住排
最尾soching先會鬧佢
同埋牙醫都會話佢心地好啦
感情野唔係局內人又評價唔到咁多嘅
樓主你係局內人不如講d有價值證明到佢係衰人嘅野先?
識佢都知佢心地唔好 利申以前asso同學
馬欣做埋啲柒野攬炒埋自己
佢死頂行一次走青春路線博全員通過仲好
有Soching 同Day 仲要扮姣
比我都屌
咁樣衰加慎入啦扑街
屌人屌到收唔到科影響表演
會po ig story串合作伙伴

女團本身已經易多事非,性格咁火爆咪易出事,等陣發脾氣係ig 鬧隊友
上年AK淨係黑臉已經搞到好麻煩

利申唔係樓主,花生友
連登不嬲以下犯上老屎忽就要屌駛撚尊重咩
搞到Kinki Ariel Day Soching 要就佢扮姣扮女人味,擺明柒
仲要A 組呢幾個連勝緊,突然跌哂Watt

唔好話馬欣,如果有人當面屌梁祖堯,連登實會當會神咁拜
最後B組輸到得返10個都唔係冇原因
唔明點解有d人唔信佢地男女朋友
話時話,雖然我都唔覺得咩大事,但我發現香港人,由其是男人,對女人特別寬容,只要唔係出軌,唔係犯法,其他野都無所謂

可能係一早覺得所有女人都係閪既
好樣衰阿 呢條女 唔好比佢入團啦 佢入左話知有邊個都唔會想追
有都唔睇啦 咁嘅樣
果D人 肥婆都當靚女嫁啦
得一味仲要扮大家姐 搞到件事柒哂自己比人Foul 埋

Soching Day Ariel Kinki 心諗:躝開啦屌你老母.jpg
我信阿 sunny 扮嘅
day 新po話I love you馬欣

想知花生
希望有人update
推爆你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞