蘇芷晴 So Ching你係跳舞界個朵已經臭曬啦

1001 回覆
223 Like 1058 Dislike
好早期有其他參賽者開live,有觀眾問你跳唔跳到馬欣果種,個個異口同聲都話
馬欣果種要長時間浸先跳得出功架
Sorry 其實馬欣除咗round one之外 個壯態係越嚟越差 仲暴露哂d缺點 同埋真係好賓賓
lm
利申 支持so c hing
唱歌都冇進步到
仲要成班妹同佢一齊跳淫舞
soching屌得有咩唔岩先,最後個piece咪就係食左屎囉
冇料爆就收皮啦
咁究竟點解馬欣俾佢屌先
你成件事正係focus落佢用粗口屌人個到
起因又唔講
算啦
一. 無縫接軌有咩問題先 又冇overlap 你清楚當中佢哋發生咩事先分手咩?
二. 傾一個表演嗌交有乜出奇 兩個都係為件事好 你淨係係咁話so ching屌馬欣 但中間發生咗啲乜嘢又係唔知 馬欣點樣回應又係唔知
三. 好啦 你證明到佢好耐之前教班嘅時候同partner有不和 咁究竟中間誰是誰非 佢partner有冇真係抄佢Step又係證明唔到

好明顯你仲未明,其實點解你會覺得有人care佢屌人?

佢指住馬欣由頭屌到腳,其實唔會減分,最大感想只係想問有無往死裡打?

就算你話阿day指住花姐由頭屌到腳,我想講,我只會覺得阿day好勇,係加分。

更加唔好講阻拍攝呢件事,咖哩阻拍攝不知幫佢拉左幾多票,我觀眾來架咋,你拍唔到野同我講做咩?屌返soching嘛,我點解要理

你要拉soching落來,一係打佢實力,打佢廢;一係打佢人格,例如出軌,搶job,或者屌haters。你參考下人地點打Ada仔先啦。

再簡單講句,soching本來就同馬欣唔係fd,嚴格來講係對手添,屌你有咩問題,仲要加陣soching點睇都係上弦level

再加上好老實,加陣soching出來個表現好過馬欣,感覺就好似你話上弦屌班下弦廢咁

佢往死裡打,d人都只會覺得上弦岩,你話你搵到上弦出軌證據,呢個post就即刻唔同哂價值啦。。。
個勢同Marf三甲直入
咪係囉
個朵臭唔臭 我唔知 就係唔想佢入女團
聽講係抱起Mayan黎屌
Exactly大家最想食花生
紅唔紅關我鬼事 我又唔會有錢賺
不過班打手gut個頭岀嚟好撚柒
(如果屬實)
睇返嗰一集,只係心痛day都幾無辜
組內氣氛差到咁,表演能力實會打折扣啦
仲要俾牙醫屌到喊
如果馬欣真係有道理嘅 點解咁多個同佢熟嘅貴人都停唔到個soching先
閪女人好恐怖
Who’s that
其實全跳舞界都知sob 好好人 為人冇乜架子 幫得就幫 係有小部份死對頭唔抵得就話佢花fit 再俾錢人唱到好似個個都知咁
受苦擔當
你講得好撚岩
條友講野完全唔中point
佢所謂執著既地方根本wfc
憑個幾點就想公審人
一係搵多啲料先再出黎開post啦
馬欣俾人屌到無面關我撚事咩仲要唔知乜事
2邊都捉到鹿唔識脫角,一邊打錯哂重點,一邊就自己沖出來。

明明你目標係想佢人氣少d,咁就直接死追住佢出軌果堆野來打咪得,爆到片,有證據,佢fans自然會少,但就係咁講無關痛癢既事,觀眾理得你班女人背後有無隻抽隻咩,soching又唔係打我。

另一邊fans又同樓主拗,明明只需要捉住樓主話佢無證據up咩都得,咁樓主就焗住要比證據,無證據自然會收皮架啦,人易被煽動,但唔係蠢既

enjoy 睇人仆街
祝尸兄拆彈成功
肯答未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞