Model Y 集中討論區 (2)

1001 回覆
4 Like 14 Dislike
中銀有個專for 電車貸款3.6% 好似7月就完, WeLab bank都做緊一tesla借貸優惠3.68%+其他回贈,咩都好睇落就直接上會最唔抵
直接上會真係麻麻 thank you
去中銀問問先
希望真係9月有車
8000係直接私人收唔經中介?咁樣唔驚比人呃左部車?
上星期六LR落左2000訂!
Sales話今個月可以交三萬!但係就要12月先收車!最遲1月!請問sales講野信唔信得過
唔好玩啦 Tesla啲sales講嘅嘢你都好信嘅
兩位師兄真係新得好緊要
依家上海停撚埋,下年Q1拎到車當你贏
唔係sales講係官網講

btw就算真係下年先有都要排架啦,依家唔排淨間又唔知幾時再加價,再者佢下年又可能有改野變左舊價買新野
收人quota 會點呃左部車.
中銀果個好抵
申請先 有中銀理財60個月先2.38%
總之你有心理準備等一年以上就OK
我就是成功的例子,差唔多夠一年完全未見到攞車嘅可能性
部新車唔係要落劏車車主名?
就算乜都無都有3.6%
不過實際比少啲息好似就fusion bank
可能今年年尾大貨到早訂遲訂都一齊拎
tesla dt 會幫你搞. 除非劏車車主同tesla dt 一早串通再走埋佬
有上限 小心中伏
上tesla網買野包括用tesla supercharge都有10%優惠+存款利率0.8%一年,所以真係各有各好,唯一唔好就係直接上會
tesla會幫你搞埋過戶?我本身就係驚私人買quota驚要自己搞文件驚比人呃先諗住揾中介買

揾個交車專員問吓先
一換一車主交車前要簽哂文件比TESLA
同埋部車係TESLA度, 唔洗驚喎
佢個10%回贈有上限架 用完就冇 搵笨的
師兄你係交左3萬一年都未有?我岩岩今日交左
無風險既話又慳幾千
睇條款好似係每個月上限$100
差幾千就劏自己車算啦
我係話比起同中介買quota一般都萬幾比起差幾千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞