Model Y 集中討論區 (2)

1001 回覆
4 Like 14 Dislike
睇返而家買sr已經要第四季先有車
咩色咩籠呀,樓上有巴打話聖誕前比3萬,新年後有
點解反而咁耐,d 生產線排哂做lr?
夜銀 黑籠
而家先走去買部S是否on9
如果低里數嘅話
1換1 quota依家公價幾多?
Range $9000-$13000
想問下 MY SR 中差一個鐘可以差到幾多公里?
預60-70km
都比想像中快,但政府個 d 中差可唔可幾連續差幾個鐘唔走?
可以呀 俾人屌咋嘛
等到位再講
我屋企附近長期有兩個中差無人用
可能附近有個領展快差既關係,領展入場又唔使錢。
用開中電個隻,50分鐘會停,無人等我會再續。

其實用慣supercharger 係會番唔到轉頭
SC 佢話 10 點後半價,但商場 11, 12 點仲入唔入到?
入到,俾$之嘛。

用慣SC之後就唔想用中叉,雖然我屋企有得叉,但都係鍾意用SC
咁差深夜 SC 都有得諗,請教下如果用 SC 差 8 成電,未減價大約幾錢?
睇你叉幾多度電算乘㗎啫
啱啱入去Tesla睇,原來而家model Y standard range動力減弱左?
想問下, 收到DT Whatsapp後, 除左比三萬之外, 重要唔要比其他文件?
想問下我係加價前俾左細訂,果陣SR仲係0-100 5.6s嘅,但而家已經減弱去到6.9s, 咁到我攞車果陣會唔會俾6.9s款俾我?
唔使諗
係一定會
點會留一架舊配備比你
正如新車用左AMD情況一樣
但你有權舊價轉LR 或P
其實佢擺明都係想你轉
而家係咪都係無得試model y
model 3係咪就咁行入去showroom就有得試
想俾老婆試下啱唔啱先再諗
咁SR真係冇哂吸引力,算啦加幾萬轉LR
Model Y d 音響點? 要唔要upgrade 一下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞