Model Y 集中討論區 (2)

1001 回覆
4 Like 14 Dislike
上網賣quota嗰啲話當面約出黎入account改資料,轉到先收錢。有冇巴打試過買quota有經驗share
第一次比晒錢比賣quota既人
會唔會有風險佢第二次no show/ 屈多d錢先出現etc?
如果分兩次搞條友失蹤唔過返架車比你咪仆街
最緊要係掛訂單pdf冇得改名所以DT會知道你改咗名,除非本身佢冇落個真名淨係叫Peter都仲可以呃下人
可以一次過搞定
所以咪就係話睇下你DT點,其實可以第一次簽名簽晒兩份
佢話剩係落左nickname 呢個情況係咪其實改到…
咁係咪多數現金比賣quota果位?
姓氏呢?
我轉數快
其實你重點應該係要搵到佢證明,佢個DT 肯認果張改左名嘅單。佢本人講咩一 D 都唔重要。佢收晒錢走人,但個DT 話唔幫你跟果時你無仇報咁解。
當然,實有人話問清楚就實話唔得架啦,咁無計,睇你仲肯唔肯搏,之前的而且確有好多消息or DT SCREEN CAP 話唔再俾改名。
大家好次有d 亂喎。
講緊舊價訂單quota 定一換一劏車quota 先。
一換一程序就DT 會教你做架啦,俾錢買劏車幾錢同點俾錢就自己同車主deal 嘅姐。

舊價quota 就都係自己deal 無話信唔信得過,大家約左出來,佢喺你面前改完,你夠可以唔俾錢佢架。
佢哋兩樣都問緊
一換一可以一次過簽哂2份

至少舊價就
所以如果真係淨係落nickname
冇落姓氏既話
你可以account 轉左資料之後叫佢比DT資料你
之後再wtsapp DT話之前電話號碼改左
係咁可以入大訂啦?
咁你入左大訂前DT check 好資料未話未落過Full name
咁都順利嘅先過尾錢比個個人睇吓佢接唔接受

利申:9up
我講緊一換一
一換一
同DT講要一次過簽晒2份文件
其實我問定…
果3萬都未有DT搵我比
係咪會有人whatsapp我
到時候會有DT wtsapp你
放一換一quota 有意留tg
想問下咁多位師兄車cam自己裝定俾人搞?
想裝blackvue
比人裝
都係裝BlackVue
自己搞, 1 個鐘左右搞好, 最難都係穿尾門膠管
千祈唔好做被動一方
正常你會收到email叫prepare for your model delivery 上面有個DT署名同聯絡資料,有就直接搵左佢先打個招呼
原裝cam 唔夠用嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞