林書豪忠告:黃皮膚去美國打球沒那麼順利,他們不會尊重你!

330 回覆
13 Like 430 Dislike
因為以前比人作大咗新聞
明明cba自己比人打到仆街
所以咪話根本佢身體狀況已經應付唔到一啲高強度賽事
連CBA呢啲只打蠻力嘅比賽都搞唔掂
點令人信服佢打到更高對抗性嘅NBA
淨係識成日怨婦咁講無班落
其實佢助攻唔錯
pg黎講齋助攻已經好好
伊朗有件叫哈達迪
無nba 隊要佢果陣
有冇好似豪哥咁日呻夜怨 美國歧視佢伊朗人身份?
條友問題係拎靚約果時 又唔見佢日怨夜呻racist
喺無隊要佢先 一開口唔會講其他話題 一定係講歧視
Beasley 去到咪又係打到無人能阻咁
J Lin去到CBA都係打唔到人哋咁嘅級數
唔係話佢無得分能力
但係同大家預期太有落差囉
啲對手個個覺得打贏你就出名,仲唔下下都往死裡打咩
佢自己又唔爭氣唔可以好似其他前NBA球員咁有表現
老實講佢係hawks上場時間都有20分鐘攞到平均10分其實真係唔算差,大把nba球員攞唔到呢個時間同數據,話佢差我覺得點都太睇低佢
防守+TO問題
Lin 最錯就係冇飲水思源 留係成名地
面對火箭1500萬合約就離開

如果冇離開NYK 分分鐘可以做到NYK 基石

去到火箭,又要同比佛利 share PG 位
夏登黎左 連球權都冇埋
從此沉默
人地有至高無上的美國護照 我可以做他的奴隸嗎
CBA又好尊重佢?
之前班大陸佬唔係話要擺睇NBA咩
咁姚明呢
而家啲PG如果射唔起剷唔入
淨靠傳波已經好難做到戰術
咁講啦 歧視一定有 佢亦都一定有比人歧視過架啦
當佢80分 人地都會揀啲70 75分既黑人白人
但到佢捱到人地比機會既時候又打唔出穩定既好表現
呢樣野同歧視你有咩關係 人地有比過機會佢架喎
呢個世界無咁多懷才不遇 好多時係你真係唔夠人地有料
與其係到怨 諗下點做好自己令歧視你既人都無聲出仲好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞