林書豪忠告:黃皮膚去美國打球沒那麼順利,他們不會尊重你!

330 回覆
13 Like 430 Dislike
太多傷患 導致提早退役
有啲可惜
又想笑人歧視你?
你好似mj blake griffin 咁入樽比我睇
或者打到steve nash 咁先講啦
對中國人黎講,出身台灣既人就係有條刺,衰過美國日本人,呢條友真係唔識新中國文化
真正有資格講NBA歧視黃種人嘅得一個 -- 三阪亙
咩皮膚去都唔易架啦,NBA咁高水平
目前他代表點燃隊打了5場球,場均10分鐘左右,只能夠得到2分1.4個籃板以及0.8次封蓋的數據,而且,他的投射命中率僅僅只有27%,數據非常難看!這份數據包含三方面的內容,一是不被重視,教練不給出場時間,隊友不願意給他傳球,即使得到的出手選擇也很難是空位!

真係講到完全唔關自己事咁WOR
條撚樣把口就勁,屌你老尾,幾多人成世都攞唔到冠軍介指,佢又攞到

廢就廢啦、咁撚多野講,大隻又唔夠人大隻,快又唔夠快,射波又唔夠準

你勁人地咪會傳比你囉,出左幾千萬美金人工,夠啦

再返祖國做下偽人,夠啦
佢唔係無機會
係個身體質素問題
去完火箭之後係咁傷
仲要鑊鑊都大傷,傷完成季打柴

NBA係佢傷完無機會俾佢好正常
無晒爆發力,外圍又唔穏
佢打CBA個年都唔係打得特別好
雖則係打MMA但係你都打唔到統治性表現出嚟
你睇啲nba邊緣人返親大陸打好多都打到識飛咁你就見到個身體質素係有分別

講到當日好委屈咁係nba打咁
但當日有波打你講到好enjoy咁
一返咗大陸打波就人哋咩都差
講委屈,問過易建聯未
呢段佢唔係講緊曾凡博咩
其實奶共豪 當年點解入到NBA
宜家嘅nba同以前根本係兩回事
姚明係因為食正高大內線世代所以先咁多機會(當然佢都係勁嘅)

林唔係唔勁
新秀體測
有john wall嘅速度
但係呢d體能怪nba太多,仲要每年一車車咁入黎
佢當年爆得出係因為人地對佢冇對策
之後打火箭打黃蜂佢都打唔返linsanity出黎啦

上面話齋
呢個世代仲打滾到差唔多十年已經好好彩

宜家佢都3x歲人
人地係揀都揀後生仔啦
點會要你
趕住返去玩魔獸
jr smith當年去打cba係自出自入咁
所以我覺得佢係衰係無球能力
同埋身體質素承受唔到nba級別既碰撞
依個天選之人冇乜野好比較
我天幾時有playoff 打
宜家個nba生態埋沒左太多人材
睇下gary payton二世
打左咁多年係要去到湧宜家先突然彈起
Nba nigga bouncing around
Cp3
林書豪吹大左
講真
根本係佢自身問題
NBA講實力,佢最多係二三線球員
重點係太玻璃,容易傷
邊撚度會有球會會買玻璃人
任何商業化嘅運動,一冇表現就炒人換下個㗎啦,怨婦到佢
搭單問下個陣易帝衰咩
係咪都係單純唔夠勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞