林書豪忠告:黃皮膚去美國打球沒那麼順利,他們不會尊重你!

330 回覆
13 Like 430 Dislike
俾佢執到速龍嗰冠
有得第一排睇Kawhi世紀絕殺算係咁啦
喺速龍依啲強隊打到勁垃圾真係唔怪得人冇俾約佢
無人話佢之前廢wor 無人話佢之前做underdog再反cup嘅經歷唔勁wor
但拎咗幾年靚約 袋咁多千萬 又拎咗戒指
依家出嚟日日話人歧視佢係咪on9先
有睇開nba都會見到年年都有怪物有天才消失嫁啦
點計佢都叫好彩 撚有人歧視過佢
睇gp02就知競爭幾大
照你咁講davis都成日傷啦
易帝當年first round 6 pick
講廢大把人廢過佢
聽講係英文廢 溝通唔到先返cba
如果齋計副偈同技術佢係唔差
一定襟撞過台裔美藉中國人
但打出黎完全冇睇頭
大谷翔平MLB 全票MVP
鈴木一朗之前明星賽人氣皇連霸

Even NBA 姚明係圈內都好多人認可佢實力

條垃圾又學BLM,冇料就屈歧視
Booker係純白人咩
果然係盲嘅,人哋有晒論點論證論據你一句都無駁過就話撚有人歧視過佢
當年佢既戲真係動作片入面係出色 肯搏 劇情又緊湊
依家你都唔見佢拍片啦
如果佢唔係亞洲人身份,以佢咁嘅實力,點會喺NBA有咁大名氣?
而家仲要喺到成日賴地硬,醜字知唔知點寫

講埋其他運動,好似MLB嘅Shohei Ohtani幾紅,多fans,連敵隊都愛戴,又係隊中主力,上年仲係頭十收入球員
講到尾睇你有冇實力同個人平時係點
真,嗰年速龍都畀晒機會佢
係佢自己打得垃圾所以playoff先畀人棄用
Booker老豆係黑人
fair d講 當年傻先留紐約人(或者講老細根本無心留) Melo Woods擺明唔鐘意佢 e.g. 臨走前收返球權
其實好多人都好努力等緊一個機會
有啲甚至連機會都冇
林書豪要知足啦仲可以想點
近年白人出到名應該算多咗 但nba始終係黑鬼地頭
咪就係成班2米up既人打波

入個米8既都會覺得未夠勁啦
佢起碼曾經有機會爆過一下
如果唔係分分鐘而家依然冇人識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞