林書豪忠告:黃皮膚去美國打球沒那麼順利,他們不會尊重你!

330 回覆
13 Like 430 Dislike
駁唔到就縮返入你老母閪啦
係呀係呀
條友可能係嗰啲飛機都未撚搭過,覺得鬼佬識分支那人同香港人啲傻仔嚟
姚明其實好撚勁

佢成功過好多人啦
當姚明流㗎咩
以為你係史上第一個亞洲人打NBA
條友真係幾煩,開始變老屎忽mode
On9人地渡邊雄太咪係速龍打得好地地,去撚左CBA之後冇波打就賴人地太勁
呢個gag好爛
唔好講美國,踢波溝通唔到都踢唔掂歐洲波
雖然佢而家瀨共又怨婦 其實佢以前個carear係幾慘啵
高中完無大學比scholarship
上到大學不斷比人scout講phsically weak 但NBA體測其實唔差
undrafted完係勇士比隊友笑 無波打
係NYK要去到無guard Woodson先聽Aktinson用佢
打起左但係隊中大佬唔鐘意 教練都係唔用佢
去到火箭比harden食住 最後Rocket仲整張海報disrespect佢
係湖人Bryon Scott推曬D失誤落佢到 之後就同kobe鬧交無運行
係黃蜂做後備算係佢發揮最好嘅時間 但之後球隊都無續
之後去Nets搵返恩師可以做正選 但打左陣就即刻大傷收左皮

當時仲要一堆人hard foul佢但班referee無反應
不過就唔知係佢本人個人黑人憎定係asian歧視, 畢竟你都見到易帝個D都唔會咁樣比人搞
我諗如果佢唔係次次都比球隊放棄 肯比資源落去可能成就會唔同D啦
奧運如果有curry根本唔會打到咁辛苦
cls一過半場green幫佢擋一擋就可以開炮
打撚咩
我個重點係打FIBA例嘅話都仲係內線勁嘅球隊有優勢啲
就算fiba例其實唔覺得nba會出唔到勁嘅內線球員
但係fiba例係放大左宜家d所謂球星嘅不足

宜家搵個人打背籃睇住食都冇
個個都係面籃9衝
人地內線勁就收皮
咁勁 做咩去美國打 喺中國打咪得
藤浪晉太郎
面就人哋畀嘅,
呢條仆街!上年又比hand hand 勇士!返大陸奶袋底啦
當初上位都係因為有noise 又睇到後面大市場
打到好似jr哥咁咪有機會番nba
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞