林書豪忠告:黃皮膚去美國打球沒那麼順利,他們不會尊重你!

330 回覆
13 Like 430 Dislike
俾大陸人打到爆晒缸=好尊重你 當你自己人先打柒你
歧視同覺得你唔夠班唔尊重你係兩樣野
歧視係唔會在乎你夠唔夠班,你有錢有權勢有料,我如果係歧視都可以係心入面話你黃皮猴。
做人基本尊重唔係好正常咩
做咩貶低自己
你勁咪尊重你囉

你廢咪無人理你囉

直接攞個全票mvp出嚟點同你玩啊
咁今次佢又無講錯
Linansity 之後佢唔係冇機會。佢係火箭想同一打法。你估Harden會俾你要哂波? 防守又柒。一味想做scoring PG. 去到Hornets 叫好D。其實去Nets 應該可以發圍 第一場就大傷ACL.

不過呢D唔係最大問題。佢耶撚大愛性格。美帝人係尊重你fight back 同stand your ground. 佢日日god bless 你去傳教啦不如
痴線,睇完篇文,就係講人地實力至上,但佢就想黃皮膚就算無實力都要教練同隊友俾機會佢傳波俾佢

仆街,人地練波時睇數據,跑得慢,射波唔準,力量唔夠自然無正選無球權,自己走唔到空位就話人唔傳波俾佢
收皮前 俾人hard foul極都無雞 有人剪埋片
佢d fans 去晒邊
Earn your respect then
佢而家最終係邊打緊波?
林書豪忠告: 黃皮膚(唔夠高大)去美國打球沒那麼順利,他們不會尊重你!
其實姚明同大谷都可以秒
姚明、大谷,再早啲就Ichiro
2022 都黎仲 Linansity
其他時候呢? 佢大學巳經係咁。性格主宰命運
仲有王健民同鈴木一朗
姚明咪又係中國人,聯盟不知幾尊重佢 big mac都好佩服佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞