林書豪忠告:黃皮膚去美國打球沒那麼順利,他們不會尊重你!

330 回覆
13 Like 430 Dislike
佢total 拎咗6000萬
佢果年d 樂透 大撚把一兩年就消失
講歧視
典型見人講人話,如果唔係點搵支持者,去到中國一定話中國好,美國正仆街佢自己係美國人,讀名校出身,一定好清楚何謂美國價值
關呢度啲人咩事?連登仔=純種榮譽北歐+西歐種(完全冇Irish gen)
佢細佬林書緯踏實好多,唔似佢阿哥奶來奶去
佢拎咗total 6000萬美金
佢果年draft pick 嘅人都唔知幾多個拎到呢個人工
又歧唔歧視?
一個正宗連登仔既heritages=法蘭西+日耳曼+ Scandinavian
條友痴線佬黎 大聯盟當甲子園咁打cls
黑皮膚打兵兵波跳水你咪又係恥笑人
呢撚樣 拎火箭 湖人 nets 靚約果陣
又唔見佢開口埋口話歧視 果陣無架喎

而家nba無人肯要佢就日呻夜怨 一開口唔會講其他一定講歧視

彷彿唔撚記得自己打撚咗十年nba 拎咗6000萬

大撚把draft pick 嘅黑白人 都打唔到三年nba

更唔好講non draft 嘅人
大谷同翔平兩個人嚟
打者大谷 同 投者翔平
呢個真神奇
身形勁過班鬼佬
黎打甲一把啦
去左美國啲運動科學同飲食攪到大左兩個碼
睇熱鬥甲子園 佢果陣都好高
但身體無咁bulk
大谷翔平美國比人神咁拜
黃種人不嬲當正去到外國人地老馮尊重你,香港人都係
重有佢成日講咁多垃圾,破壞球隊氣氛
表現又唔兌視,又要人比明星級待遇佢
好撚乞人憎
咁佢真係勁 做左兩次手術之後出黎全票MVP

如果神鱘無傷真係隨時總冠軍都有機會
呢條怨婦黎,好似全世界欠左佢咁
NBA得30隊波,4百幾個位

年年nba draft 會 pick 60個人
同時又會係美國以外直接簽球員
然後g league大把人係不斷等機會

NBA就係一個咁競爭激烈既地方,就算係NBA做飲水機守護神一樣有能力出去其他league打爆人

當然無可否認NBA有歧視,但如白人肥仔Jokic一樣可以靠實力拎到MVP,你入唔返NBA主要都係你唔夠爭
香港人質素 大家明喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞