林書豪忠告:黃皮膚去美國打球沒那麼順利,他們不會尊重你!

330 回覆
13 Like 430 Dislike
美帝人就係咁。會支持underdog. 不過要俾實力

你play victim card, 咪當你victim
未傷果陣, 佢的確係有能力但無機會打, 到有機會之後, 又不斷大傷, 都好難怪之後NBA無人簽佢
清 呢啲真係客觀分析
大致上同意 但傷完真係太廢
俾人睇透晒啲pick and roll 玩法

未去到強隊第六人啦 玩咩
好似話莫雷同佢講本身有大佬做 點知轉頭俾火箭搶到Harden咁當然即時gg
黃蜂練到3分防守 去到網隊係幾勁但個body承受唔到又玩完

反而佢後期走去某國打波真係扣晒分 連台仔都撐唔落
講到尾要睇實力
佢肯去做role player 坐bench 一定有得玩

去支國想返nba? 算啦
做錯決定 無記錯鷹隊都叫有位佢打 係要轉去速龍 雖然最後俾佢戒指但之後基本無人要
條友一世靠運
佢3分咁唔穩定 呢個年代無得玩
so sad
至少都一定多出場機會過後尾速龍 同依家無波打
再早多少少仲有野茂英雄
主要係一離開咗nba 要返去唔係咁
你又唔係jr smith

投手都唔夠勁 尤其牛棚
如果佢肯留黃蜂打第6人而唔係去nets打正選既話職業生涯應該會長d
同埋佢投射能力雖然稱唔上優秀 但點都有合格水平 真正既缺陷係防守同埋無球能力
RACIST

only good thing in ATL
佢靠出名個幾年賺錢都夠過下半世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞