林書豪忠告:黃皮膚去美國打球沒那麼順利,他們不會尊重你!

330 回覆
13 Like 430 Dislike
房事龍啲動作戲都有啲質素呃得下人嘅
係佢人格垃圾啫
幾多人真係有睇nba
奶還奶 歧視係真嘅

連登仔因人廢言on99 理性啲啦屌

利申: 食屎啦林書豪 俾cba 球員打到五癆七傷未呀
仲要臨尾响速龍執到隻冠軍戒指
有啲國度係關係至上
有冇實力都冇關係
歧視就一定有
當年yao都成日比人針對

但lin個問題係
有咩唔岩就講晒出黎
有時選擇沉默都係一個好選擇
就好似佢去湖人 場場都對kobe反映
要知道當年連oneal都搞唔掂
你叫kobe傳波? 唔好獨食
然後無人簽佢就講到d球會錯晒
歧視係真 但佢主要係唔識融入人地文化

同埋最主要係佢好食球權
一拎到個波 就要剷入去再分波
最後就係佢每次有幾場好表現之後就會傷出
太依賴速度 一拎返狀態 就準備傷出
兒子係熱狗咪一樣正選

自己廢又懶人地歧視你
唔識唔好亂講
D 美國佬捧佢捧到first round 入到名人堂
一般球員同等生涯成就其實係未夠班入
Kanter 開po屌佢真係無撚有錯。

開口埋口 自己係基督徒
但係佢職業生涯除咗頭兩年 全部都係錢
唔俾佢打正選就走

睇下佢前隊友Kemba walker la
而家連後備都無得打 但佢話I could be pissed I could be upset there are some guys looking at me, maybe I can be a role model
呢啲先值得敬佩尊敬

有支那人咁難得去美國受訓啦 唔係鼓勵 係潑冷水
點做所謂黃皮膚榜樣
你夠勁人地就會尊重你
李小龍姚明鈴木一郎個啲就係咁
其實佢除咗算係快之外
其他方面都一般
射唔穩 帶應該正常 守就爭少少
同埋大傷完都keep住易傷
印象中佢唔知邊份球探report講佢速度都係top嗰堆黎
當然 話冇歧視就真係呃細路
不過就算冇歧視嘅話佢都未去到第七八個rotation
似係
打過幾場好波,就以為自己球皇,仲要教埋kobe打波呢下難頂
講咁多廢話 到底係睇低定歧視?
定你個玻璃心覺得係一樣
好人好姐玩猩猩玩具抵死啦
啊Jeremy其實前世係咪食左屎?
自己屎波就話人
Harrel 死nigga
大佬傾下林書豪呢啲怨婦…唔駛出動呢啲級數既legend
速龍個日本仔好多人respect啵

人地防守勁拼搏 55波 46波都去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞