百萬倍股 GME (176)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
唔知頭唔知路真係好大risk,真心唔介意買。

唔做功課亂買輸就抵死,做好功課各位。

終於引咗條whale 出來,LFG!

冇錯
睇完佢D留言似乎係咩都唔知就入黎評論。
好似之前IBKR都講過前排drs request 大部分都係1股
大佬等封信要兩個月喎 緊係搞掂左1股開左account先
FT 攪一次要2XX鎂..
唔可以分幾次攪
當年Amazon都蝕足十年錢
但係我信Ryan會成功過Jeff bezos
我1月份$40買咗100股
2月份$47買多200股
前幾日$217又撈多57股,$240又撈過,$70,$90,$110,$150,$180

諗返當時真係好撚驚,差唔多個個價位我都買過

But now that My conviction is high as fuck, I don’t really give a fuck about price anymore. GME is my saving account now.

12月雙糧
1月花紅
估下我會點
今次我都有D失望,頭先賣左 20% LRC 。
當gme係Saving +1
我唔會叫人買
但係我自己就all in既
Amazon 冇蝕過錢哦,佢只係將所有profits 攞來expanded. Horizontally then Vertically. Look how many sectors Amazon are in. I firmly believe GME’s NFT market place could be the next AWS. Other companies can utilise it without creating their own.
幣圈真係好波動我當洗濕腳分散投資先買d LRC

個白皮書真係唔錯,唯一一個睇到有實際用途唧token
NFT 係趨勢黎, 不論係GAME 或者ITEMS
如果GME 可以食到頭啖湯
搶晒巿佔, 咁就fat fat
我自己都有密密地買,不過依家未有 Official 新聞就 Take 左小量 Profit ,留返D俾個孫。
搶唔晒,個market size太大根本食唔晒。

GameStop 叫個NFT platform 而唔係marketplaces ,好多嘢都可以用到。佢哋只要打好個基礎,到時想expanded 出去其他嘢係好簡單唧一件事。

歐盤to the moon
USDT 好危險哦

俾我買賣轉ETH
USDT, USDC , BTC 都有
USDT is Scam
可能買左好多含大債
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞