百萬倍股 GME (176)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
收市未
每晚陰幾蚊落去
出完財報提及DRS
DOJ就即刻出聲做野 好明顯知道幫short seller(esp Citadel)掩唔到
又跌低過post數
比我估中呢年都唔會SS
我估埋下年都冇可能
GME用嚟抄波段就啱
連NFT件事都冇人再提
剩係識講DRS宜加得個570幾萬,SS至少要多1688萬(74%),用腦諗下都知冇可能,宜家大部人都轉左連1000萬股都冇,仲有機構減持緊宜加仲跌返150,連300都唔過,之後點會仲有熱度加多1688萬股
$148撈咗
Rap

Rap
返工瞓咗個晏覺醒返竟然收綠
10m今個月已經有啦
所謂機構減持咪又係blackrock
如果你睇reddit其實大部份依排先轉
將來都會繼續加倉轉
佢再跌咪加快俾人lock float
DRS果啲預咗都唔會放
唔好理條友
我封鎖晒咗
可能佢講完下個禮拜squeeze俾你睇
唔好咁快,雙糧+花紅仲未出。
訓左
跌到148個段錯過哂
https://twitter.com/I_See_You_Do/status/1468682121447452682?s=20

VR glasses

Metaverse?
後面咁多燈柱咩來㗎
你地唔回佢我都唔知佢出左post
10蚊未,返到40都好吖

星期一到星期五輸GME

星期六到星期日輸LRC
依家講緊DOJ哦,個AG上次係handle 咗Enron個case。

SEC是監管機構,最多咪俾d fine佢哋食下

DOJ是司法機構有權直接拉晒d CEO

個AG係個announcement 俾晒warning 出去,準備搞大佢

機構原本110%已經減到10%
Reddit由九月頭已經開始講仲呃自己依排
應該100%冇可能
各位唔好咁興奮 DOJ 係講緊查兩間細既 , Muddy Waters Capital and Citron Research. 唔係 Shitadel, P72 or SUS

都係果句 No one is on your side.
Citron Research 呢檔野最早唱衰GME既喎,後來輸到甩褲話從良唔做 short side喎............
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞