百萬倍股 GME (176)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
睇週線圖應該就快SS
12864 is coming
我21號都由IB轉哂過去CS,IB個邊都已經完成咗,但CS個邊仲未收到
又乜撚野12864
21號果個係第2次DRS?第二次應該好快囉
如果咩都冇改又係同一個ib帳戶應該冇問題
我21號都試咗drs少少試下,見已經到帳先繼續drs

又話出nft呀幣呀就ss
今次又要等啲咩
係啊 21號搞掂哂之後同晚即刻轉哂所有shares過去,今晚再未有問下客服先
無啦無啦 ape真係猿啦 玩撚猿啦
等GS先啦
唔見得左目標價幾多
好似話1股都幾十萬港紙
上面講咗,最新目標價$23

唔該跟貼少少
應該要等多一年
揸左成年都咁樂觀?
1月22 都已經要跌到$0.5
大戶
變態仔係邊
屌 啱啱問CS live chat我剩餘個啲股點解咁耐未到,佢話收到架啦,但IB個邊無幫我入tax id,所以幫我分開咗個account,依家又要等封信寄嚟
TAX ID? 唔撚係啊!?

IB DRS果時冇得填TAX ID哦?最多填CS A/C NO。
佢地對account只會關心地址係咪一模一樣囉,未聽過TAX ID要一樣。
俾我就會打多次問過第2個customers support
打電話問啦,LIVE CHAT好廢同買個權限冇打電話果個高。
白痴仔
問咗,電話個邊話因為填個地址唔同,所以分開咗兩個account佢話點都要寄咗第一封有個account number先可以再打上去combine返個account
咁其實你自己有冇改過地址!?點解個地址會唔同!?

你唧情況同我一樣,我依家有2個CS A/C。
1. 未改地址前DRS 1個A/C
2. IB同CS都一齊改完新地址,但都係有小小唔同(FLAT != FLT)。搞到我依家有2個CS A/C。

合併要填個表格,而且要蓋個(國際!?)公證章先得!?唔知要點搞同買唔知要搵邊個機構而且CS係認可唧。所以就放棄,俾錢2次UPS都算快。$45+$30費用。
無改地址啊。佢話第一次DRS IB填最尾係Hong Kong,第二次IB 最尾係填China

應該係IB填個個人嘅問題

Live chat話合拼一定要實體郵件

電話個邊收完第一封信再打上去係phone call就合拼到喎
打電話上去就可以合併咁好?如果係真咁CS US都好識得變通。
等你好消息一齊合併個A/C
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞