百萬倍股 GME (176)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
我問咗3次,佢都話可以,我咪俾$45囉

頭先俾live chat條友嚇到我,要寄實體from

最怕到時又話唔得,咁我學你開多個account算,廢事煩
一定要追佢攞UPS TRACKING NUMBER
我第2個A/C用UPS但係一路冇寄,所以一定要追。
訓啦,GOOD LUCK!
今次呢個幾好,提我星期一打去問佢哋拎

希望順順利利啦

早抖啦
今晚又限買?
第二封verification code仲等緊,有1個月,打過去問CS佢哋最多都係俾錢經courier寄,約2 weeks
我已經有人提過話可以經email,係點問?
我打201 680 6578
我打開+1 (800) 522-6645

Verification code果封正常咁打過去話要求俾錢$30

如果你唧股數少佢會用email

多唧話就會用UPS
我尋晚打完,佢話要審批,俾USD $30都係得寄,只係快d收到,冇email呢樣
我都係得1股係入面
Pin code有得用email呢樣㗎,ups 都好快其實冇乜所謂

佢都係同我講submitted 上去,如果2日內冇收到email就叫我打過去攞tracking no.
Pin code 姐係第二封verification code ?
Tracking no. 係咩黎?
係第二封信

UPS個tracking number, 要定以防CS US冇寄到出嚟。

成日寄漏
預言成功,2021年果然冇SS
我再預言2022年都係冇

https://gmedd.com/blockchain/gamestop-poaches-executive-from-industry-leading-crypto-exchange-as-vp-of-business-development/

Happy New Year Guys! GameStop's newest VP hire!
And you can suck on mah dick! Bitch!
咪鬼覆佢啦
明明佢都有揸貨
十年債息上了
FDIC Chairman Jelena McWilliams Announces Her Resignation

Banks are safe! Don’t pull your money out!
幾個月無跟開,想問吓將股票轉去computershare同轉去銀行有咩分別
今年GME可以去到幾多
32857 strong hold to the moon

Buy the dip and hold
69.420M
$40
有俾錢記住要返tracking number ,唔係好大機會冇寄到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞