百萬倍股 GME (176)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
珍,點都係SH, 拎一半股SC當零用錢都好, 升又賺趺又賺..SS大賺
講咁多野 , 你升空咪打我臉囉
我自己就袋住正股 個個星期就short call
正股又正數 又有期權金賺

做咩有1個dislike
日日刨一大推所謂嘅ss都唔知為咩
各位冷靜 D ,買股為賺錢姐,有信心就留,冇信心就沽。

8個月前問PO 都有叫新手唔好落場,俾個面唔好屌老母,多謝大家。
各位冷靜 D ,買股為賺錢姐,有信心就留,冇信心就沽。

8個月前問PO 都有叫新手唔好落場,俾個面唔好屌老母,多謝大家。
咁閪多野講

short 撚到10蚊先係度吠喇
呢度激過隻股
有無教學?
你講呢句野既同時
我都可以講句
"咁閪多野講
升到上4位數先吠啦"

聽完會唔會覺得好撚柒
姐係你認為只要未到十蚊, 你堆信徒舉出黎既資訊就係對?
點解間唔中都有attention seeker 入黎
大家都係自己研究下美股
睇下邊間公司自己認為值得投資姐
信就買 唔信就買第二間
走入黎吠jm9

So if you paid $45 for ONC service then CS will use UPS to send out your mail. Each mail will have 4 references numbers. One of them is fixed (GME), we can literally check how many mails were processed by UPS for specific country on a specific duration.

This does not show snails mail, only mails handles by UPS. Keep that in mind.

認真 仲有冇機會ss
上左咁耐連登而家先知原來要贊同樓主先可以回覆
可能我太OUT
又岩既 屌爆哂D謊言又搞到你地引唔到新手接貨推高股價
我地不嬲都叫人唔好買
係咪呀 , 係既我怪錯你地呀
你自己追返九百幾個POST
同埋不嬲叫唔好推POST
你自己狂推
呢度有邊個留言係叫人買
你? 定你代表緊其他人?
https://twitter.com/DOMOCAPITAL/status/1456778800327503872?s=20

https://twitter.com/DOMOCAPITAL/status/1456774547554902021?s=20

純粹為SS買唔建議,點解?因為個System cannot be anymore corrupted.

In other news, Twitter deleted two accounts tracking Pelosi and Maxiwell stock trading records. This speak for itself.
我點代表其他人
由社會巴開始
或再之前
不嬲叫人唔知頭唔知路唔好買
一陣又好似你咁, 輸左錢入黎叫春
咁真係唔好彩啦
個倉綠色字
你係唔係我就唔知啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞