百萬倍股 GME (176)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
GME有咩直接證據同隻果乜鳩幣有關係?
條友之前輸好多?
屌老母屌你老母屌你老母屌你老母屌老母屌你老母屌你老母屌你老母屌老母屌你老母屌你老母屌你老母屌老母屌你老母屌你老母屌你老母
建議答下
唔洗講廢話

Before makeup
After makeup
其實要drs幾多先夠?
I got a joke for you. We are in a fair market.
望下你幾撚廢
少少反駁都冇
證明你自己都知道你靠緊信念去支撐
而不是理據
到夠左又會搬第二套出黎
咁落力應該put好多
我本來想叫你自己去睇返個SEC‘s report on GameStop, 不過都係算撚數。睇你條撚樣廢材應該都係睇唔明睇唔晒,睇完都應該會理解錯誤囉。所以咪廢9事囉,屌你老母。

我本身都唔上連登,就係為咗唔希望俾你班社工搞到咁toxic。各位真係想do your own DD,連登真係唔係個地方囉。

I am here for memes and shits. I am sure your puts will make banks in short term, but fuck off.
師兄講得好啱
算數啦,其實買得嘅都去哂reddit睇架喇
你睇佢講啲嘢就知佢成年訓撚咗
其實我覺得佢咁有料應該去reddit嗰邊叫啲鬼佬回頭是岸
GME短期來講係會好波動,無可否認。

Calls and Puts will make banks, but not without risks.

However, GME will break 4 digits long term. Shorts r fuked! All this is without SS happening. $69M if SS.

講咁撚耐都係冇撚反駁過
正係識踢個波叫人去睇乜睇乜
答你就答啦柒頭信徒
醒早睇左SEC份野啦
然後? 邊句有講D咩核彈呀
咁撚易搵外面班大戶唔出手穩賺?
成日話人地平唔到倉 , 大佬任買嫁
你班柒頭成日話加倉加倉 , 人地就唔買得?
就係唔想連登咁死氣沈沈,先會來po下

如果各位去UPS website 係 reference 果到輸入GME
在選Hong Kong可以見到好多$45 ONC mails being sent out by
UPS to Hong Kong GME share holders.

There are bunch of silent holders.
驗下腦啦dllm
答唔答到?
如果正如你所說 SEC都講到出哂面
咁點解全世界既大戶/機構唔去搶錢
成日話人社工
我屌你啦 你自己蝕好啦 唔好亂鳩up 引新手入黎陪你癲
好多機構 mutual fund有晒strict requirements ga dllm
EPS 唔係positive 係唔準買㗎。當然仲有好多其它原因同shady business practice 。dllm教仔咩。正一傻撚。

Blocked
你係咪11月買咗call 依家反手買put?希望你賺返之前輸㗎啦。
升左了?
short call 穩袋啦傻閪
er 必跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞