百萬倍股 GME (176)

1001 回覆
18 Like 1 Dislike
冇俾最少6-8星期,仲唔知佢有冇寄
依家update咗要揀us先有得drs
CS果邊會自動幫你開帳戶
冇apps得web可以trade

IB選咗transfer 佢default 係transfer in, 要禁上一頁先有transfer out.

Transfer out在選us,之後跟足指示就ok了
每次5美
記住T+2 settlement

未settled 你就drs就會rejected ,咁就會收你$25鎂啦
唔建議分兩次DRS,依家IB班撚樣亂咁幫人填資料,明明地址無變,第二次CS話我因為地區唔同咗而幫我開多咗個account,搞到等多封信,簡直on撚99
你沒填AC number
梗係填咗啦 CS個邊話傻閪IB條友填撚錯啊 屌佢老母垃撚圾
要禁上一頁,果個係transfer in。

你要唧係transfer out / drs
Transfer out reject唔收錢
係哦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞