真巴絲一定噴香水 (15)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
男仔入門有冇好推介
想問下CK jomalone好唔好?
要百搭定咩用途?CK 就中學生用
百搭 出街約女仔
個女仔身邊d fd有無噴香水先。
一陣間你買咗百搭個d香水同佢啲friend甚至ex同一種香味就仆街。。一定加唔到分
黑夜嗰個版本?
黑夜個枝真係幾上癮
咁如果純粹百搭出街呢
百搭出街都好睇你個人style係點,個人意見 Coach for men, Dior sauvage, Encre Noir, Bleu de Chanel, Allure sport,, 甚至再普通A&F同Hollister香水都得。
新手最緊要真係去試聞下(專門店/sasa),同埋新手唔好買咁大mL,買完噴唔晒都幾浪費下,我都有幾枝一半都用唔到。
好呀 唔該晒巴打
我去試下先
但我見sasa一枝都好似幾大ml咁
同埋想問下巴打有冇邊啲款係long lasting
如果想係咁試聞有咩香港啱係咪去Sasa
怕入舖頭嘅話 DFS 連卡佛都得

全放 有意留tg
發覺好似冇乜巴著Mont Blanc
你係Oscar’s Finger?
sauvage edt,,Bleu de Chanel都做到半日。
見benz cr7都有
呢啲多唔多人用
係唔係要去chanel先有得試唔敢入去
Dior intense 幾錢?
真係要走去CHANEL同Dior試,銅鑼灣SOGO比較多人流冇咁尷尬…
記得啲香水有分edt/edp版本,我鍾意edt多d。真係去試下,唔好盲買。
請問edt edp有咩分別?
帶佢去試咗先
未必個個中意中後調嘅白花同埋粉味

同代購買就完全係睇你對個代購有幾大信心
送俾人想確保萬無一失嘅就一定係去門市買
門市仲有得刻名同送sample size
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞