真巴絲一定噴香水 (15)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
真咩成日strawberrynet買野
印象中好似得15ml set 同test tube discovery set
🥲我上網搵都好似係咁 姐係果堆30 應該係假嘅
30ml set 9成9假 一定話咩平行進口貨
ig/Carousell 見到嘅話都block 得
有沒人可以講下 diptyque隻 orpheon?
mon 翻舊po見到了
如果中意聞寺廟啲香火味 有咩牌子既香水推薦
岩岩去左買discovery set
順便R左支sample
但原來佢支sample係無噴嘴 巴打有冇邊隻噴樽好推介
如果有清想放le labo matcha可以quote我留TG
有冇人試過penhaligons枝龍頭 有啲興趣想試下
去Selfridges 買
Serge Lutens L’ORPHELINE 幾正咁
試左冇咩特別
上次天氣回暖試hywl有啲頭暈
見到好多負評
放 YSL Y EDP YSL L*HOMME edt 100ml 99%new
blue de Chanel edt 50ml (全新)
全部平放
TG :Winnie0917
有無review share?
Rich warm addictive?
3隻都想知
Rich warm addictive 就好重椰子油同vanilla 同rum味 覺得有啲甜過頭 不過冬天出街唔錯 比人話過幾甜 同埋佢留香都有5-6個鐘 都算耐

Extreme 9.0就好重pepper 我唔中意咁spicy所以好少用 比唔到太多comment

Vibrant leather就好fresh同埋好百搭 幾乎著咩衫同所有場合都用到 但佢留香太短 得~3個鐘 撇除留香太短我覺得呢枝性價比都好高 最主要係夠百搭
thanks
遲下試下blind buy vibrant leather先
留香太短喇 要成日補噴
冬天真係令好多香水都變到更正
Mfk 540 TF noir de noir
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞