真巴絲一定噴香水 (15)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
好鍾意JML隻oud, 但好快無味
有無巴打有其他牌子介紹
成個 brand都唔啱我
有冇試過tom ford oud wood
我都係咁話 唔係想踩呢個brand
但係好支幾聞落都係好普通嘅香水
感覺冇乜層次
當然可能係我問題
無,等我搵日去試下先
唔該巴打
其實我覺得byredo blanche都唔錯
我已經過咗實體舖買嘢experience嘅癮
試好就上網買 唔洗喺街拎咁多嘢

btw岩岩草莓網買
第二日寄出第三日晚就收到 超快
放Mon guerlain intense edp 100ml 極新 有意請PM
放Mon guerlain intense edp 100ml 極新 有意請留TG
想問下long唔long lasting
你問邊枝先
Aēsop嚟講 我覺得 得Hwyl Rōzu 叫Long lasting
SF我11月28號落單
其實間SKYNET係咪廢...
D貨到左香港咁耐都送唔到咁...
我同你差唔多時間訂 琴日先攞到
Le labo Santal 33
見到sf 翻左 reflection man 即刻衝左
你就好啦
唔知佢地星期六日會唔會開工
之前睇巴絲講星期六好似都做
得閒炸下佢地個cs雖然作用唔大
Btw你個名
尋日日頭email SF CS關於運送進度
應該係auto reply我講啲standard野 隔幾個鐘有疑似真人覆我 有提及我個名同埋訂左啲咩
想落坑
早排見到Le labo 哩隻牌子風格好岩我
再去門市極速咁聞
隻隻都好正
但因為我太驚
聞,閃
都唔夠5分鐘

以家佢地布兩款discovery set
想買返試下
去門店左揀右揀 最後揀咗 miller harris gardenia secret唔知會唔會同佢想像好大出入 本身左諗右諗 最後諗到個staff忟 佢話不如你揀隻自己鍾意嘅 我就揀咗依隻 橫掂噴完都係我聞
bleu 就黎用哂
轉用 sauvage 有無得諗
是否lasting 差不多
試下Clean呢個牌子,洗衫味系列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞