真巴絲一定噴香水 (15)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
wood&wood點睇
未用過 巴打有冇用開
chanel粉絲here
不過allure homme sport咪又係廁
其實香水市場來講我覺得呢個牌子算係良心價
高端線大部份1700 75ml。常規線bleu果d edp都係900蚊100ml用到你用唔哂
我有唔覺有Vanilla 不過無咩tobacco 就真
Chloe 香水有冇推介 絲
有無邊隻香水係類似mmm lazy sunday morning個種味??? 想搵替代品
男既Parfum有乜推介, 噴chanel噴到悶
但唔知今日送唔送到
Chanel fan here
但我麻麻地啲男香 中意全女香line+ les de exclusif
旅行條line淨係中意 Edinburg + Venise
Chloe 都係個幾隻?
聞過佢個啲都覺得好似
有冇人聞過Jo malone blackberry and bay?
想知大家first impression
個人覺得L'eau Bleue D'issey Pour Homme Cologne最正
有冇巴絲試過自己揀味整一枝香水? 想知有冇舖頭推介 想自己試下揀前中後調 整枝香水俾自己
有冇人知宜家邊度仲有victoria secret香水賣
more information?
byredo blanche
個人覺得佢係一款幾中性嘅香水 男仔都用得
一出嚟黑莓酸甜味係幾重 甜度適中(因人而且)
過左一陣去到大約中調嘅位 月桂葉香先慢慢出啲
佢本身BASE仲有雪松 配上月桂葉令到黑莓嘅酸甜收斂啲
多左分沉穩

總體嚟講 果香味重 清涼感 夏天用 男女通殺
月桂葉嘅草本感唔係個個受到
去MIX係幾好嘅選擇 單着不了
咁我入手了 thank u
我個件都到左香港
今日應該難d 希望聽日送到啦
收到sf了
Jo malone black cedarwood&juniper會唔會有同好 有冇見到仲有邊度有得買
有試過聞 幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞