真巴絲一定噴香水 (15)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
話說有無啲清淡既香水推介for女仔用?
想請教下大家有冇d好似岩岩沖完涼既味既香水
以前唔洗帶罩個陣係街偶爾會聞到
好清新 唔甜 感覺似岩岩沖完涼既味
但唔知係咪依加帶左罩 唔覺再聞到了
同埋大家覺得如果無啦啦有個陌生人行埋黎問你隻香水係邊買會唔會好恐怖?正經既樣去問

btw 我知靚仔同唔靚仔比人係兩個感覺
Un Jardin sur le Nil
Clean Air / Skin
CWB有個鬼鬼哋嘅女仔好nice喎
Chanel no 5 掂唔掂?
Leau no.5 好過原版 , 原版而家既人未必個個ok
太濃?因為幾次經過門口都排哂隊,想試都唔得
L’eau/ Eau premiere 呢兩個version可一試 我個人中意 Eau premiere
我覺得香港好少人會咁問
外國好似幾多
想問下大家知唔知除咗warm cotton仲有咩香水有又重嘅類似棉花味
有支全新mm jazz club 30ml想放
唔知有冇巴絲岩
我比人問過好多次,正正常常嘅我都會照答佢

係好多年前試過有一次撘黨鐵無端端有個男人笑笑口望住我講:哥哥你好香呀⋯⋯屌佢未講完我就即刻衝落車
都幾恐怖
仲要叫你做哥哥
試過有女同事行過都好勁木味 唔好意思地問佢咩牌子 好彩冇被告
L’eau啱後生女多d,原版35+先carry到
如果想清新嘅試下Chance Eau Fraîche,或者試下Les Eaux系列
唔限牌子嘅就試Clean系列啦,洗衫味系列
標準答案:Clean(就黎答到畀人當打手但真係成個牌子都係洗衫沖涼系列
Bulgari有支叫Petit et Mamans,爽身粉type

呢個
真,oud wood比人話好臭
我毒撚嚟
有興趣🤫幾錢🤫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞