真巴絲一定噴香水 (15)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
Rich
本身已經plan左買another 13
不過係咪projection好差?long lasting方面都麻麻?
如果鍾意another 13呢陣味 有無d projection好啲嘅推薦
lm先
如果男仔想買香水
hermes le labo 同aesop
大家會覺得邊隻維持得耐啲
同埋咩味比較推薦

我自己本身試左jml果隻honey幾好
但3步散就真係
今日都試左noir 29 matcha 26 好似都正路
大家點睇
Le labo 都算Long lasting
Aesop要睇你用邊隻,有啲都好快散
aesop 有推介嗎清
Aesop long lasting Hwyl > Rozu
其他都麻麻地耐,秋冬都還好,夏天好快散
但都建議去聞咗先再決定
Aesop啲香水要試真啲個後調
le labo 係我心目中係其中一個irreplaceable嘅牌子
鐘意就買
好 聽日就試呢兩隻
btw le labo係咪有出過4支30ml既set?
上網睇得呢間有Gorgeous Stuff Shop 係咪真貨來
咁勁有冇咩原因
特別得黎又唔係特別貴
值得入手
加多少少有fm了
我身上 projection同longevity 同好好
有清解答嗎
早兩日係K11專門店買左SANTAL33, 無50ml, 買左100ml
呢兩日噴完, 自J到好HIGH
long lasting 好長, 後調都好清新
我有noir29 算好long lasting
收工都仲會聞到
其實我都真係幾鍾意個味
但見到上面有人話projection唔好得自己先聞到又怯一怯
Another 13 project 勁到乜咁
我覺得通常有 ambergris/ambroxan嘅香水 都係以為自己聞唔到 但人地係勁聞到
買晒咪唔洗煩
平放Hermes Le Jardin De Monsieur Li 李先生的花園 100mL 意留tg
有無巴絲知香港邊到有得試montale
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞