真巴絲一定噴香水 (15)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
有冇巴絲試過aesop代購?
邊間係賣真野
想入miraceti
我岩岩見到都以為你係記錯其他
即刻拎起支野聞一聞 又好似真係有薄荷味
但我覺得唔似tempo
Maison Francis Kurkdjian:Aqua Universalis Cologne Forte Eau de Parfum

買嚟送俾男仔想問下呢隻掂唔掂
上網見話唔錯
個frd性格內向但caring 唔知夾唔夾
同埋除咗呢隻之外仲有冇其他推薦
Thx
MFK隻 Amyris homme edt 我覺得個感覺係溫暖 暖男feel好似襯番你個fd多啲

Aucf感覺係乾淨d
但其實 Aqua universalis edt都好好聞
我覺得aucf好臭,accf好啲
鍾意EDT多D
EDT留香都唔錯
同感!
AUCF搞唔掂
ACCF
好似7喜
係sf買野 佢分開兩張單寄
一件用dhl 兩三日到左
香水就用skynet唔知要等到幾時
MFK Aqua Celestia Forte
Goutal - Eau d'Hadrien EDT
我3枝cf都有 買左11ml裝
個人排C>V>U
第一次用Universalis 個fd話好似廁所味
搞到有陰影
目前巴絲推薦咗兩款
MFK Amyrise homme edt 同 ACCF
咁如果兩款揀一個邊個好啲
Thx
Skynet…hahha等下啦
我勁中意avcf但好唔long lasting
去試下啦 講唔準
Selfridge 等咗大半年都唔返貨
邊度有 lord George 靚價
有冇巴打幫親過fingerplaza呢間 係咪黑店來
見到前幾年個post話呢間係黑店
有aesop野想係佢度買
Aqua Celestia Cologne Forte 特別D
其實Aqua Celestia Forte 仲正
嗯⋯開頭係有少少涼涼哋嘅感覺,我仲以為係patchouli 𠻹。
想問Penhaligon luna香水 海港城coupon係咪用到之前去sales話獸頭系列唔用得
我同我朋友最近買香水 都係skynet
兩張最後都係cancel左 祝你好運
鍾意AU原版多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞