大家點處理 被出軌之後嘅痛

322 回覆
31 Like 402 Dislike
佢屌左你塊臭閪未先
其實佢自己都有講過 可能如果真係實行咗開放式關係 佢都唔知自己係咪一定接受到 因為佢未試過

但係佢話佢覺得自己唔會介意我同其他人有性行為

但係當佢同你講佢同其他女仔搞嘢既時候,你會唔會好難受?同埋你覺得佢對你嘅態度有冇改變,即使佢同其他人有性接觸
冇架啦,會係咁懷疑
個原因咪就係佢鳩痕所以屌其他女囉而你咁撚蠢俾佢食住咪留住你做長期免費雞囉,無其他女俾佢食咪粗粗地食住你先
就係咁簡單,厹岀軌都俾你講撚到人生哲學咁
唔洗逼自己 仲難受
你逼自己open relationship
你諗下到時節日平安聖誕 佢第條relationship
話要同你男朋友一齊過
咁你男朋友擺邊個priority 先啊
最後佢簡你,你有好勝 會繼續沉
佢簡另外條女 你又會傷
時間
嗰時我同佢分開咗 我就冇同佢扑嘢 其實直頭冇乜點搵 佢唔會同我講佢同其他女仔點 但係間唔中會出現 但係之後佢掛住我 我哋又一齊返 呢段時間佢就冇同其他人扑嘢 最近先周到佢想出軌 佢就話我覺得佢終有一日會忍唔到 佢就話想open relationship 其實咁樣拉扯真係唔會有好結果 先不論我接唔接受到 我覺得佢接受到我同其他男人扑嘢都已經好撚好笑 其實到最後去到大家真係淡 我都可能唔愛了
人唔係畜牲,會有自理能力
簡單嚟講咪唔愛你囉
你仲系度扮晒理性逃避現實
異性係會相吸
我地控制唔到我地嘅感覺
但可以控制行為架嘛
咩叫控制唔到?咪唔想控制想屌閪囉
你醒醒好冇
一係你就全心接受做人地其中一個肉便器,因為佢都唔愛你架啦
一係就走啦,唉
拍拖係一樣感性大於理性嘅嘢
如果佢同你分析完,就算你覺得好有道理都好
所以呢?你就係唔舒服
你個感受就係好唔舒服
你覺得仲可以落去咩
不過你鍾意俾人虐待我唔阻你
其實你當番佢sp個心好過啲如果真係咁唔捨得
你自己都爛玩既 有咩好怨
你再扮女人就…
問題唔係佢到,而係係你到。因為你無法原諒佢,無安全感.... 事實上關係破裂左,唔係一時三刻可以修補返,重建彼此信任。
自己接受唔到就唔好接受,唔好為左另一個人迫自己接受另一種價值觀,冇好結果嘅,會好唔開心

而且你地之間嘅問題唔係opening relationship,而係佢人格有問題,佢話自己中意opening relationship,但你地根本未傾好,佢係冇顧你感受,冇尊重你,違反對你嘅承諾,簡單黎講你對佢只係nobody,佢口頭認錯,但心內唔覺得自己錯,無謂浪費時間係呢d人身上,趁仲有青春搵個更值得嘅人啦
其實大家都有條件真係唔好以為我呢一刻剩係得你就以後都剩係得你
一係有一就有二
一係從來都沒有
好痛呀 大力D 你條X好勁
樓主係咪叫Kristy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞