大家點處理 被出軌之後嘅痛

322 回覆
31 Like 402 Dislike
有咩好笑
我真係諗左好耐 都有同一啲open relationship 緊既朋友傾過 依家既我真係唔得
真相係佢想出軌點都有原因架喎
而且個原因點都係你唔好
你咁容易比人hea就唔好諗咁多無謂嘢啦,佢識番屋企咪得囉
因為佢想enjoy 盡興
唔想等到30幾歲先至嚟諗點解以前冇去夠party wor
個原因唔係因為我唔夠好
係因為佢會被多於一個人而吸引 (which is 我哋所有人都係咁) 當佢飲咗酒之後 佢就控制唔到呢個慾望
其實都係 我地對感情既睇法好唔同
我地有body check
佢上次係同個女同事make out
冇真係上床
去party 盡興飲完就要搵女屌
你要幫佢諗理由就等被出軌多幾次
你其實知道自己想點
但無勇氣去放棄
可能呢刻唔捨得
長痛不如短痛啦

一個伴侶唔理解自己呢刻既痛仲要傷害對方
仲係愛咩?
得喇
係佢自己咁講
佢就係話去party唔係等於搞嘢 只係有女主動埋身 佢好難拒絕 所有嘢都唔係100%會發生或者唔會發生
咁都仲一齊 on9
咁你知道自己喺咩位置啦
我就係覺得好難過 大家一齊嘅時間好開心
但係對感情嘅睇法唔同 呢段感情冇將來囉
根本當你無道都忍到
結論 樓主俾人當免費雞
講出嚟嘅原因已經係咁唔理性,你仲點理性分析呢
事實上我唔覺得出軌係0次同無限次,但好睇當時情況,你條仔係因為無聊先搞其他女,呢個情況一定會再有
你條仔唔愛你丫,淨係想有機會就同第二個扑野
其實件事發生咗一個月之後我哋都冇乜再傾呢件事
呢個月我哋關係仲好咗好多

係囉 正如你所講 呢件事遲早都會再發生一次
除咗open relationship
佢都有同我傾過poly 話覺得人係可以愛多過一個人

不過我都知香港人比較少接觸呢啲關係模式
我自己一開始都覺得好難理解 但係我諗有啲人做到 呢個世界咩人都有 但我唔係呢種人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞