[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (96) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
不過吓吓等大家現場投, 成個比賽節奏會好慢, 96強要成3星期, 之後每一輪投完又要有成個星期佢哋要排練先比得賽, 賽完快剪都要一兩日先出得街比大家睇同投票, 而家剪得咁緊湊飛咗好多comment都要做足兩個月, 一輪一輪咁投法唔敢想像吓吓等大家投票要玩幾耐.

除非好似大陸啲節目咁, 班現場觀眾全部內定, 網上條數又唔知邊度嚟無得check, 咁都可能可行嘅
方方 39 支涓 屯門公園女團 全民做happy伯
預告cap圖時間
A2組 As One - 《Candy Ball》

點解唔係Dayday企C位,MayMay可唔可以唔好露腰

B4組 《六條金魚》

到底Ivy carry唔carry到B組

最後補張 Win Win同So Ching真係好吸睛
女團幕前根本唔需要任何創意
執行力夠強就得
重賽嘅下場有邊個係好嘅? 只係監制同制作組方便管理, 當佢哋半個自己人咁去lead住啲新手素人咋, 頭幾輪會用到佢哋嘅, 但最後咪一樣係要foul
跳舞老師咪係佢地既能力囉,跳,唱,跳唱係3樣野黎,佢地表演跳唱就係完全體,你淨係得唱你咪自己練埋跳再黎參加,同公司請人一樣佢地有經驗 識跳唱,要簡自然簡佢地先
重睇呢幾場表演
Marf真係屌打屈撚到
其實啲參賽者ig成日po story變相劇透
viu都唔理下既
一大班人練舞/studio打卡
foul咗既仲會唔會咁好心機po呢啲
輸緊啦屌,睇圖都尷尬
但無計, 前3季多人話鍾意戲劇, 而香港巿面上一大班鄭融終輸萬呢啲齋跳唱嘅但無乜巿場, Viu應該唔會想只揀呢類, 分分鐘想要欣宜樹妮妮呢啲添可惜無呢類嚟參賽
未生過襟老啲
同埋佢都係靚
Ariel都越睇越順眼
芯駖睇樣後生過方方
葉巧林同馬拉karen都差唔多
5條 ivy 做咩都係靚
咖喱 Ivyso 今晚要出醜了
覺得呀祖都無咩大方向點用佢啲人,96 一味鳩禁燈,事後叫人地自己舉手做隊長,之後啲分組睇完表演都唔知用意係乜,淨係話唔同character,咁唔同character 你都要做同一個表演架大佬,A4就係成功例子,人地唔同特質但擅長嘅嘢係一致
次次睇都唔記得哂或認唔到人
尼個睇哂好清楚
呢個[只係]講到好似唔駛練咁, 一個眼神飄咗就足以令大家出戲, 同埋呢啲更需要KP帶住去練先會有咁嘅效果, 響第一輪比賽各team仲有咁多組時, 導師係唔會有咁多時間落組的
唔會既會贏
跟住foul Day
睇返 佢帶過比較出名有 as one(嗰時應該冇咩say) christine(造星呢個) 同埋hanna chan

wing起碼叫做有經驗+諗法相對接近觀眾
Viu心諗聽民意畀星3班友成個節目仔仔女女730但一事無成, 都係唔好理班傻觀眾自己造星好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞