[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (96) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
唱依啲一陣又話唔似女團
而且鐵鐵點唱
有冇人同我一樣覺得返緊學嗰啲唔會入到團
好想快D 21:30
Mei Mei 點解仲後生過yo 咁
meimei係入面又冇違和感喎
佢唔似29
同埋個樣少少似my叔
又係29童顏
根本應該出道幕前幕後包晒
有mc jer屈晒機 eagle 編曲又掂
分分鐘下一個c all star
嗰時jer又未出solo 當限定團都好吖
究竟點解不和
Lady Killa呢?
又未至於次次同一招
佢都有試唱歌做戲 算係咁
同埋鋪排有心思就算你見過都會嚇一嚇
好難講,有心自然入到/兼顧到,有皇馬巴塞請你去一隊踢波,你都識簡啦
佢地既表演真心可以無限loop
ben ben好彩有觀眾緣
我又唔覺得呢首算易,Solo的話

但分唱就真係易,因為呢首歌難度位係啲字好密,氣息有啲要求,要好聽就考groove同語感嘅水平,但分唱就會易啲

而個編曲,和聲同Break真係……

一句講哂音樂上根本無誠意
係喎
唔記得咗
既然大家都係唱將
唔好一人一句,
搵D歌可以一人一段會好D
冇諗過私底下係個斯文怕醜仔
對住雲姨怕醜好QQ
39 方方 子涓 應該點排
係呀,人地對面又排新舞,又玩燈,Dance Battle又死練(同時影到B組都係玩手機),誠意實力都贏你,點玩?

仲要係呢組根本唔弱,Wikna同Ana實力對比A1都強過Ada同何超儀啦,仲有人氣選手Mic同Ash,人腳上根本係要贏,但就交呢啲行貨
我覺得唱歌唔係唔得, 但係真係爭少少誠意

如果本身唱歌係好嘅, 根本個表現應該show off 唱歌solo, 和音…. 佢哋搞到好似個合唱團咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞