[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (96) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
佢上屆同今屆都係專業觀眾,成日喺廠
同條女散左麻
最多咪defer/攤長黎讀

ivy似係想放手一搏多d+佢果科要實習難搞

一般大學又唔一定要四年內讀曬,咪defer左先,爆紅搞得掂先quip,紅唔起無job就有時間讀書啦
佢讀邊間
上年投左Ben
未散果陣做星2排舞都有排舞師title
呢兩屆專業觀眾+海選評審
正常degree最長拖幾耐
上次marf直接講讀都唔讀 想直入依行
我又無研究過可以拖幾耐
天琦好似拖左6年
但係每個dept應該唔同,唔係成績太差而係有正常原因通常都會俾你defer
Marf唔係一早無讀咩
希望Ben下年出道發展得好啦

但條路都係難架啦

契豆就一如所料,做唔起

但其實佢都唔係剋人憎,係堆大人死要當佢萬人迷咁做
唔明點解要推佢做靚仔 真係未到

要追做咩唔追上弦
Marf呢啲讀大學虛度光陰咩
係喎巴打你點睇
佢25啦 同埋正統女團難有winwin份
我都覺得豆唔乞人憎 同埋都覺得佢係個人魅力 不過真係一開始吹捧得太勁 又同花姐timo比賽未完已經有廣告拍 先比人當左契仔看待
其實豆比較適合做男團rap 跳舞擔當
佢係有料,但係撐唔起做solo歌手
marf咁中意beanbean出道係咪會crossover
始終眼高手低啦 唔夠高唔靚仔好傷
emiko
我本人all in Marf啦,通常娛樂圈唱跳演模(Model)你是但top一樣已經可以玩落去,好似袁澧淋張蔓莎Ca姐之類,無才無藝一樣吃得開,呢條女唱跳模都係Top Class(無錯,模係top class,完美嘅high fashion外型,7.5-8頭身加厭世臉),唱嘅天份非常高,Groove同語感有七成天生,佢已經有,係要睇廣東歌點樣,演雖未睇到太多,但都唔會差啦真正怪物新人呢啲人材去讀書真係虛度光陰

但我吹親嗰啲都有時會燈,所以佢好唔掂,垃圾,星四契Ma
哎呀哎呀
笑死我 自動filter左件支那婆
會唔會有crossover
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞