[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (96) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
佢地好似平均都有二星期以上練,你睇剪接先覺得趕ja,你要諗下一樣時間,點解人地做到你做唔到,依個已經係能力既差別
paco
講咩公平
女團係推出嚟俾觀眾睇
選嘅途中觀眾冇份投票 final先有
但係好似你咁講跟排名組隊嘅話
咁我final投嚟把撚?邊個贏對我有咩影響
正路就應該每round都有起碼3成分數係觀眾投
不過diutv個乞衣
自選就係等你可以用最強既優勢係囉分,問題係話劇 3組都做得唔好
係,當年阿jer 一開波就被foul,結局入埋上弦

所以名次同入團無關係
跳舞/型格 B1: Jolin Miko 馬欣 暐翹 東東 Karen
唱將 B2: Winka Ana Ash Mic Liu哥 阿杰
喜劇/跳唱 B3: Ivy 醫生 燒賣 Sica Gao Sarah
女團/跳唱 B4: 蘇菲 Nat 莎莎 鐵鐵 Alice Carina
戲劇/現代舞 B5: Hannah 方方 Ling Zoe Dru Sam

俾我會咁排,集中火力贏咗個自選先
有同感
宜家剪到兩個導師教嘅部分好少
但跳唱對唱歌 如果兩組都唔差 d評判都會偏向跳唱 可能覺得跳唱做既野多d
琴晚就係兩組都表現唔差 但都揀跳唱贏 如果製作組編唱對唱會公平好多 明明1on1都係咁樣編人
比佢做經理人冇話比權佢 花姐唔得閒亦唔想湊女先搵阿wing嚟,但係生殺大權依然係花姐手
好心diutv造馬都造好d啦,pre round又識造1on1,去到第1 round淘汰賽你係就同評判講定邊d唔foul得啦

花姐感覺上就係今年hea做,似高層壓落黎話要做跟住就求其做當交差算
所以我成日話如果96強就foul果d花蛆果佢地都會揀入團既話不如索性咪搞淘汰,96個表演完就揀人算
期待Hannah
咪就係 所以覺得佢d賽制好有問題 求求其其咁 又無公平性
表演得3-4分鐘到,6個人平均分唔到幾多時間,仲做戲劇曬鳩晒D時間,搞到冇機會突出自己

感覺琴日A組仲完整過A1
同化不同化算係造星史上頂級表演
會唔會正路過阿祖
上季好多人屌
其實女團要玩戲劇依個係好好嘅參考
女團根本唔需要任何創意
執行力夠強就得
就咁計 都係識跳果組贏,一定係2:1
琴日A組 兩rd都贏
有 成千人了

岩岩係佢ig搵到佢tg gp了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞