[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (96) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
foul咪foul咯, 真係like嘅一樣會叫佢哋入團, mirror 嗰陣咪又係咁
今晚一定要FOUL走個粉紅頭
阿wing而家名義上話係經理人
明明佢都有idea個女團應該係點,但實際上花蛆,阿佛都唔太理佢個idea
開頭Alfred根本唔肯要啲女, 阿祖啃咗好多骨, 蝕咗章
抽佢咩?
我開始期待今晚摧毀嘅係邊幾首歌
冇計 阿祖分組都亂鳩咁嚟
但b4組內氣氛好似幾好 同餃做隊長 可以期待下
唔覺得係
覺得佢地deal好咗,比賽去留係評判導師話事,去到最尾選女團最大決定權都係佢度
阿祖話今round有個表演係佢近年睇過最好睇嘅表演,唔係呢隊就係下一隊,所以可能有反轉
祖唔係話「佢最鍾意」咋咩
依家對佢品味有啲淆
其實導師預先揀定一個foul 唔好咩
最清楚組員實力的人嚟
係,其實想像到好似方方呢d入到團既話阿wing係食唔住佢
雖然芯駖細過39歲師奶4年
但芯駖入圍心服口服
師奶就真係唔好同啲後生爭啦
其實佢係太陽娛樂唔係帶過好多人?
原因係個樣無咁閪 同芯駖完全唔似35
得罪問句
太陽娛樂有乜人紅
真係亂嚟,祖:專登嘅,唔同character

但事實上每個人特質/擅長嘅嘢都唔一樣
你要組一隊可以做到一個表演係將個參賽者自身能力最大化咁表現出嚟,一係一齊跳,一係一齊唱,A1就係成功例子

你睇返B5 根本唔知可以表演啲咩
芯駖靚過大媽啦
我覺得係阿wing性格nice問題,唔似得花蛆咁,遇到d閪少少既女入團阿wing未必handle到,反而後生少少燒賣果d阿wing應該食得住
前三屆係唔係要到10強,觀眾先得玩下投票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞