[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (96) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
今晚嗰集

DAY
祖係估唔到比人大炒/暗黑兵法
其實睇埋成個片就唔覺係恥笑,winwin都笑到傻左
A3個問題其實都大,剩係開場位已經好拖,一個5分鐘嘅表演,用咗半分鐘去等佢哋放箱,Chok情緒,同C位Kinki出嚟,然後再睇半分鐘無聊Drama,你朱謙剩係執一執個出場方式都好好多啦,比如改做一開燈已經企好,箱放低已經可以令件事緊啲

然後我等咗成分鐘,你個C位Kinki上去高位Foucs點,係咪應該開聲位係佢唱呀?點知又唔係喎,件事勁撚odd,你直頭要搵返係邊個唱緊然後我等咗成分鐘又唱啲垃圾出嚟,正常你起頭緊係搵隊入面嘅王牌/最穩嗰個唱,即係Emiko啦

好Base嘅劇場調度啫,呢啲級數你同我講係劇場界名演,劇帝?
六條金魚今晚果集完咗之後開live
其實sica震咗好撚耐
追擊埋佢
如果淘汰DAY 真係痴撚線
女僕cafe 美食魔法
點解會day
今集仲要係candy ball韓式跳唱,明明係佢強項
dance battle都肯定屌打啦
本來好憎佢
睇返IG & 同埋呢個gif,越嚟越好,覺得幾cute
真係有魔法
真,其實歌詞已經好知道係講死別,白裙5個企埋一齊,黑裙自己企,開頭講兩句開場即唱已經搞掂。只能講,朱謙只幫一陣真係唔夠,Vicky高估自己累死隊友
感覺佢地諗埋左一邊,就係一定要有意思,其實淨唱就算鳩數啦,不過淨唱就變左vicky收皮
Agger
唔會啦傻
但係未到我big 3
Ivy
Sasa
Ariel

明明第一二季有eye catching idol投票
保觀眾中意果啲入圍先
今年又唔整
係咪連登已經無人會屌吸晴呢個字

Btw 呢鋪應該ivy都carry唔到
Sica 我心一
最希望今晚foul rapper Karen
吸引唔用用吸精
Agger
個樣已經唔撚掂
Silva睇片成個白卡咁
但ig啲相又幾靚下
Serrini 呢啲vibe嘅唔會走嚟同你玩啦 自己出下歌咪仲好 唔洗限住哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞