[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (96) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 5 Dislike

聽晚先到B3表演 睇嚟都係收皮

牙醫組:有諗法有隊形有台風
調教組: 雜牌軍能力不足只想用Drama補足

結果
拍MV 只係宣傳手法 冇影響同正式比賽
第三季又冇復活區咩
再加上而家咪又係自選+跳舞
有咩分別

你唔好話d 評判導師參賽者唔同左所以有分別?

我意思係佢都仲未有將"全民造星"真正,甚至係嘗試融入呢個選秀
終於有人講佢其實唔差 做隊長都唔會反感既 仲要幾唱得

Sarah個樣殘到 邊忽22

粉紅tb 同 Karen都走得

Val可以做rap擔當
好似無講明最後N強就一定會組團 可能好似mirror咁呢
其實好難喎
佢又唔係live
好難做到觀眾俾分
個tb轉咗髮型即刻冇咁黑人憎
芯齡個觀感好過Ling姐、方方、子涓
琴晚睇真係完全睇唔出已經35 筠兒個樣總似大過佢
老鼠安、KB
啲drama仲尷尬過上年彭小姐
想問會唔會有蘇師兄tg gp?
咁"造星"呢part 都做到掛
由一粒原石琢磨到變成寶石
搵d 專業人仕去訓練佢地一個半個月之後再推出去比賽
係咪好過每星期咁趕時間自己諗攞咩出黎比賽
仲要有50%機會行錯方向唔好睇
火火

女嘅咪chole so同陳漢娜,仲有個收左皮嘅christine
鍾意 唔等於贏過左3組,話劇既輸足3場
唔洗睇表演就foul 咪仲唔公平
造星1果陣都有側田帶人去busking同去茶樓清唱,無睇2-3,唔知2-3仲有無
我都唔覺
佢個1on1真係仲衰過之前 一舊屎對一舊屎又要揀一個入 浪費quota
同埋佢自選+dance battle一次過評分都安排得好差 同埋自選就好心唱跳對唱跳 唱歌組對唱歌組
覺得佢係除左開頭mv拍得好青春feel d表演同賽制都同上季一樣好多不足而且無改善 所以好失望 d賽制編得好求求其其咁
聽日兩隊 實力平均係數一數二低
又係drama,等睇b3組foul39歲
應該得我一個覺得無乜野Sica 果個又唔係乜野醜事 可能圍內講下笑
咁係三個「話劇」都係唱唔掂搵啲戲劇元素嘅「話劇」啫
自己分組 最後一定係
純唱一組
純跳一組
棄卒一組

最後得純跳有機會贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞