[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (96) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
未睇 點解會㨂foul呀mic
佢未foul wor
㨂佢同ash邊個走
呢個仲正
Ash
屎眼
搞到佢好似好差咁
琴日佢表現係差
佢地foul錯人
mic好大波
點先同到佢做愛
佢玩女團真係好難突出自己
感覺剪得好公式化,冇咗第一屆嗰種直接同真
candy 跳舞果度好突出,好有活力同女團feel
唔會foul佢啦
佢跳唱都唔得 比佢入實次次表演都drama
佢都係繼續做youtuber啦
而且其實做得女團,3分幾鐘嘅歌,每個咪分得嗰十幾秒,,
睇lady killer就知啦.
其實分開唔係每個人都唱得好㗎,
但係又唔覺得佢哋跳住唱唱得好難聽喎,
成個表演合格以上。

唔使話真係唱歌唱到好勁抽先可以做女團囉
鬼唔知最好梗係又跳得又唱得又演得又大波又長腿又gfable啦!
有先得㗎!
Mic係大家印象分吹大咗啦,因為成個星期無人唱得好,突然出一個Mic,大家咪有個印象分係佢好唱得,但正如之前都有啲比較專業嘅巴打都講過,Musical同英文歌好似好勁嗰啲,全部都要觀望,果然就係一到廣東歌全部Carry唔到,Mic真係自選戰犯之一,揀到出嚟其實係合理

反而Winka同Ana真係比想像中好,但無人提
其實而家60強真係有料得幾個

如果一班人係70% core, 30%搏懵 (Mirror) 都仲ok

而家60強係得20% 係 core (Day, Marf, Mic, 狗女, 子涓, 粉紅頭, Emiko, Winka, Gao, Ika, SoChing, Yoyo)

其餘全部搏懵想做下弦呃飯食
但係都係輸比班仆街裁判
so ching 好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞