[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (96) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
麻煩老爺占幫幫手OUT B4鍾明軒
依家係選女團, 跳唱就係女團最後需要既野,所以先話A組可以出道,冇老師都排到咁
3回合都係一樣,一定係跳舞果隊贏,相反唱舞唔叻自選項目你唱歌大勝都仲有機會贏
係勁多女指名要入祖果組,加上佢揀好多都係花瓶
單論表演係高質喎,不過突出唔到啲參賽者嘅個性,只係見到佢地執行力夠,成個表演係突出KP自己
如果你問可唔可以? 阿wing鐘意嘅 就一定可以
問題係鐘意佢同唔鐘意佢嘅都有2大班人 分得太開
個女團要成功 最基本每個成員都唔黑人僧先 ash難搞
支涓 同 方方 = 喪屍
冇咁易走
但係跳舞真係會chur爆個人, 咁dance battle放響自選後面都係好正常, 起碼唔夠體力嘅part1選演/唱都可以發揮, 如果跳完先嚟自選, 變咗連演/唱都失準咪仲衰
上季根本係睇KP寫劇寫得有幾好
https://youtu.be/7JBoY0q3b0Y
好似呢個表演咁 只要「演員」執行到個動作同表情已經有晒效果
原本:即場宣布
依家:到時再諗
望真d 樓上原來已經講緊呢個表演
如果個女團齋唱就係, 但佢哋會想好似Mirror咁唱跳以外都會因應各自特色有job出, 起碼演戲/綜藝Viu入面大把機會用佢哋嘛
唔會啦
D老女人 方方 果班最尾都會foul走 要佢地都係幫手做果班後生靚女上
佢有幾個概念

1. 全民都有資格參與
呢點做到,認識到好多新面孔
當然仲有啲不知羞恥嘅上屆20強s

2. 全民睇住佢培訓
呢點可能要去到好後期先有
始終而家好多人
好似第一輯咁,真係去到好後至有美國培訓

3. 全民決定
呢個就總決賽至有,評判評分仲要計埋網民嘅評分
例如上季冠軍Ben成功反cup dancer
佢成日都扮女人啦
第三點真係笑而不語

4.全民一齊屌住睇
果個比心 D人覺得係串sica
全民睇住viu造星
無錯
好好多咁
你話自選淨跳+跳舞 對 唱+跳舞,大家都唔差,比跳舞贏就話偏向跳舞,如果自選跳唱做得好,基本就贏左,因為跳唱先係最後要既野

玩戲劇太少時間,仲要6個人分
都係果句啦
十強得返方方 支涓 39 狗女 仲有是撚旦6個

係咪仲要咁硬頸就呢10個

TVB都唔會咁冇腦啦
之前好多人都講過
跳係可以練,但唱某程度上係gifted
依家個賽制係只要你跳舞好就有優勢
對唱歌/其他表演嘅參賽者唔fair

同埋佢哋點會無老師排
佢哋本身就係跳舞老師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞