[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (96) 傳聞造星:白卡の駅

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
真心幾期待 Ariel之後果啲look
係呀,造星一集其實就係爆一個,觀眾注意力有限,有實力都要撞要自己主場先有得爆

星期一爆Marf,星期二爆Emiko,星期三又到Ash

Marf出場嗰集本身應該爆Yoyo,但佢太屈
專登聽咗原唱再翻睇一次

如果一開波何佩乾脆俐落啲出個情緒 拎起主角(kinki)個細箱 會好好多
我反而睇唔明砌樓梯嗰段係咩意思

要搵返係邊個唱緊有困難呢樣都係要執
另外emiko係有起碼1個位小炒咗
第一張
winwin笑容真係好吸引,嗰種樂天自信自然真係冇得頂
已做win win打手
推爆win win先

利申:絲
佢dance battle有一下連屈兩次條腰
我第一次睇以係play back嚟
所以TG少人有少人好處
一樣,佢跳舞好funny,同soching一動一靜咁好有火花

利伸:鍾意靚女大波妹
4年綜合能力最勁一定係佢
佢同soching 唱都ok 黑馬
大佬世一
其實覺得柒無問題㗎喎
表演好唔好睇好主觀
每一個表演都有人覺得好睇 有人覺得唔好睇
超酸覺得好笑咪笑人囉
咁sica fans覺得抵屌咪屌人囉
無咩理唔理解到

好似我都理解唔到某啲參賽者邊忽靚
但我講出嚟 佢啲fans實會屌我咁啫
上嚟連登就係咁㗎啦
今晚Day妹扮少女
我想睇佢扮型多d
佢個輪廓同Candy有得揮
呢首歌全首要弱高音,氣息控制要100% Foucs,情緒又要空靈,你叫原唱嚟一路做戲一路唱應該都會炒

但剩係睇當日表演根本Foul Emiko好合理係好合理

唱稍好,跳大差,唔通禁燈前上YouTube望下咩
其實佢個樣仲靚+後生過入面好多二十幾歲
低調D算

佢遲早都會發光
Emiko話果刻係入左戲 喊住唱
最段唔段高音淨係小炒已經算係咁
不過做左全隊替死鬼
我以為電視訊號有問題
今屆評判有冇Joey Tang
https://youtu.be/pIduDGzfXs8
https://youtu.be/l3VvKWG-eMQ
https://youtu.be/qbpgOHMRru0

睇番3日既dance Battle,A4係最好睇,每個人都好鮮明,D服飾又有心思,贏對面好多條街

第2日 其實A3都跳得唔差,比對面弱小小

第1日翻睇番反而冇咩驚喜,係marf屌打晒另外11個人
係sica興趣係模仿呀
佢話會去外國讀書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞