[A/I]Pokemon Shuffle [4] 唔係人玩嘅排名賽

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

可一不可再

痴線 巴打勁好運

可一不可再

痴線 巴打勁好運

踢過兩次兩粒

可一不可再

痴線 巴打勁好運

跌過兩次兩粒

可一不可再

痴線 巴打勁好運

跌過兩次兩粒

我開DRI刷小碎鑽都冇3粒跌

可一不可再

痴線 巴打勁好運

跌過兩次兩粒

3個一齊出現既機率係
0.125x 0.0313x 0.0156 = 0.006%

可一不可再

痴線 巴打勁好運

跌過兩次兩粒

唔洗DRI下話 好似用左兩日左右已經升爆左

可一不可再

痴線 巴打勁好運

跌過兩次兩粒

3個一齊出現既機率係
0.125x 0.0313x 0.0156 = 0.006%

買條6合彩先

可一不可再

痴線 巴打勁好運

跌過兩次兩粒

我開黎刷special個兩舊雲同沙奈朵
刷完仲有啲時間淨

本身諗緊刷唔刷盔甲鳥, 但大咀娃同cobalion都已經升爆左, 所以就放棄

可一不可再

痴線 巴打勁好運

跌過兩次兩粒

我開黎刷special個兩舊雲同沙奈朵
刷完仲有啲時間淨

本身諗緊刷唔刷盔甲鳥, 但大咀娃同cobalion都已經升爆左, 所以就放棄

Nosedive完勝
無聊一問:Reddit名後面隻怪係點整

右邊 welcome all 上面->編輯

右邊 welcome all 上面->編輯

Thanks
新野

Unova Cap Pikachu
Luxray
Latios天梯
Shiny Gyarados排名賽

舊野

Pikachu (Shiny Gyarados)
Safari (Gyarados Pikachu & Magikarp Pikachu)
Daily Pokemon
Gyarados (復刻)
Arceus (復刻)
Thundurus (T-Forume) (復刻)
新野

Luxray
Latios天梯

舊野

Safari (Gyarados Pikachu & Magikarp Pikachu)
Arceus (復刻)

逼人SS Luxray
排位賽又玩野
限埋屬性同mega寵
排位賽又玩野
限埋屬性同mega寵

仲要得七步
排位賽又玩野
限埋屬性同mega寵

仲要得七步

怕且都要玩Hyperbolt
排位賽又玩野
限埋屬性同mega寵

仲要得七步

今次有得買+5囉 呃錢呃到咁

Jensen你隻電龍升得好岩時候
排位賽又玩野
限埋屬性同mega寵

仲要得七步

滿糖滿RML
排位賽又玩野
限埋屬性同mega寵

仲要得七步

SL5滿糖滿RML
4隻Hatachu係咪轉Orginial Cap最好
新野

Luxray
Latios天梯

舊野

Arceus (復刻)

逼人SS Luxray

排名係咪係咪會嘔luxeay 係咪應該比5粒佢呢
下星期有Deoxys Attack Forme Physic Combo
下星期有Deoxys Attack Forme Physic Combo

仲有好多隻比卡超添
新野

Luxray
Latios天梯

舊野

Arceus (復刻)

逼人SS Luxray

排名係咪係咪會嘔luxeay 係咪應該比5粒佢呢

見到淨係變紅色鯉魚龍果隻比卡超咋喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞