[A/I]Pokemon Shuffle [4] 唔係人玩嘅排名賽

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
無invest到夜黑巨人 打到44x已經好難捱
諗落都係400停算
望返原來msu都有差唔多40粒存貨
用2萬換多2粒好似唔多抵
終於知道咩叫終極伏

最後20關好難挨

你會唔會後悔升左隻Sharpedo
終於知道咩叫終極伏

最後20關好難挨

你會唔會後悔升左隻Sharpedo

少少 不過好似仲有唔少physic EB

送閃光班基拉

送閃光班基拉

鳴鳴蝶蝶
打完400 farm完石得番萬幾 已經打左喵
真係無coins打
下星期仲有meloetta farm同超夢打
啱啱重玩

利申,棄pokemon go重投shuffle懷抱

好感動

好感動

窮到燶

打贏左未呀

好感動

窮到燶

打贏左未呀

冇錢打500

巴打一語成讖

巴打一語成讖

new survival mode is coming
今個星期好farm夠佢

今次GS有返啲人性
Catch rate正常返唔西
今個星期好farm夠佢

希望只係加新關新禮物, 唔好攪exp糖
我想像唔到farm 電龍farm到隻野20lv要幾耐
今個星期好farm夠佢

我覺得唔會無左exp糖
但係難度似會勁左 未必可以itemless打到尾 所以會拎少左
2GS3BKJ4
一個位
美洛耶塔我都係放棄

打5場輸2場

咁就無左5粒PSB
Day 1捉唔到隻巴他蝶

用錯隊
今個星期好farm夠佢

長期所有野99粒
今個星期好farm夠佢

長期所有野99粒

諗緊升唔升啟暴龍同sharpedo
今個星期好farm夠佢

長期所有野99粒

啟暴龍唔啦 用fairy ice team屌打
Sharpedo我就不了
今個星期好farm夠佢

長期所有野99粒

啟暴龍唔啦 用fairy ice team屌打
Sharpedo我就不了

升luxray好過 Sharpedo 希望遲d EB/排位有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞