[A/I]Pokemon Shuffle [4] 唔係人玩嘅排名賽

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
買左DRI farm 爆炎帝都係得兩粒糖

我無買

升到2LV 無耐都出粒

不過唔知夠唔夠錢升埋上4技

睇個支那WIKI
drop rate 就0.25,0.125
40粒expect 大約116 場=46,400蚊到

手殘

70, 100 已經開左AP

下星期有排位又想升爆黏龍

手殘撚表示150都要開Atk + & +10s

我都打算咁

希望200加多個MS就夠做

我無買

升到2LV 無耐都出粒

睇個支那WIKI

手殘

其實大家係咪真係會升
龍系用途好窄喎
我嗰隻仲係lv5 eject+

X噴排位出黏龍

一黎

二黎覺得SM可能有用

三黎係自己幾鍾意黏龍

岩岩望一望支那wiki
X噴排位好似有得買C-1

我無買

升到2LV 無耐都出粒

睇個支那WIKI

手殘

其實大家係咪真係會升
龍系用途好窄喎

X噴排位出黏龍

一黎

二黎覺得SM可能有用

三黎係自己幾鍾意黏龍

岩岩望一望支那wiki

又係3pm 比賽?
多多冰+冰九尾stand by

睇個支那WIKI

手殘

其實大家係咪真係會升
龍系用途好窄喎

X噴排位出黏龍

一黎

二黎覺得SM可能有用

三黎係自己幾鍾意黏龍

岩岩望一望支那wiki

又係3pm 比賽?
多多冰+冰九尾stand by

3Pokemon No MS 有c-1

巴打你錢多得濟?
巴打你錢多得濟?
巴打你錢多得濟?

你打完299出咗個300+3 skip
佢以為你打完300再打303
巴打你錢多得濟?

你打完299出咗個300+3 skip
佢以為你打完300再打303

哦我明啦
原來300關有得跳
雖然冇分別
炎帝farm到4lv+2/5
得一粒RML
得一粒RML

上星期雷公+炎帝farm到各SL5 一共得2粒
得一粒RML

上星期雷公+炎帝farm到各SL5 一共得2粒

咁多錢
一個位
946SEY4B
大家番唔番得爆沙古拉?
大家farmfarm得爆沙古拉?

Farm到4.25 應該farm唔徹

之前買左DRI隻野都唔鬼跌
升到4級算

今日先升到SL4, 升唔切放棄

我都係4.25 如果唔係隻野無咩大用
真係可能會買兩鑽45分鐘無限心+droprate升

聽講用Shot out team 打SM好似好d
不過shot out隻隻都難farm/冇得farm

算數啦 呢招平時都唔會用得太多 同埋又要餵佢食5粒RML先有最大效果
我準備儲夠$99999 一炮KO一次SM就算 total成19粒RML
頭先無聊 用LDE隊打SM 29關死

算數啦 呢招平時都唔會用得太多 同埋又要餵佢食5粒RML先有最大效果
我準備儲夠$99999 一炮KO一次SM就算 total成19粒RML

https://www.reddit.com/r/PokemonShuffle/comments/6pejgq/survival_mode_discovery_and_discussion/dkttpl1/
reddit痴線佬用shot out team+傾家蕩產最後死喺57
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞