[A/I]Pokemon Shuffle [4] 唔係人玩嘅排名賽

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
打完300 farm埋水君上SL5
得番四位數迎接聽日更新

farm block smash+定chill 跌左幾粒
有一疑問:比賽好多人用 耿+啟+goodra 我完全明白啟的作用(舞龍)!而goodra應該是UP,耿是消自己,但三隻都沒辦法消去本身四個角落的其他icon,請問大大如何處理?謝!

由鳩佢 turn5之後啲disruptions會令嗰啲icon消失

你係台灣人/中國人?

原來係咁!台灣的

真係想消左個幾粒icon可用白冰

見到top 5 有條友9xx k 都係咁做

btw, 台仔上連登

睇佢名應該係黎香港exchange/留學

讀唔成書

其實三大收得嘅intn'l students都幾有料架真心
排位得520K

剩番D錢最多夠打多次

放棄天梯算

最後都係收皮

對上一次跌出T1都唔記得係幾時

估唔到一跌就T3
有一疑問:比賽好多人用 耿+啟+goodra 我完全明白啟的作用(舞龍)!而goodra應該是UP,耿是消自己,但三隻都沒辦法消去本身四個角落的其他icon,請問大大如何處理?謝!

由鳩佢 turn5之後啲disruptions會令嗰啲icon消失

你係台灣人/中國人?

原來係咁!台灣的

btw, 台仔上連登

讀唔成書

當時人笑而不語
排位得520K

剩番D錢最多夠打多次

放棄天梯算

最後都係收皮

估唔到一跌就T3

講運架咋.........我打第三次先有577k,T2唔safe又唔忿氣,打多兩次先有802k
排位得520K

剩番D錢最多夠打多次

放棄天梯算

最後都係收皮

估唔到一跌就T3

講運架咋.........我打第三次先有577k,T2唔safe又唔忿氣,打多兩次先有802k

一次16500

無力再試

你係台灣人/中國人?

原來係咁!台灣的

btw, 台仔上連登

讀唔成書

當時人笑而不語

我無料,打了2次才35xxxx分
得番四位數迎接聽日更新

照farm BB+ 跌3粒 算係咁
之前炎帝同雷公加埋先跌2粒
得番四位數迎接聽日更新

照farm BS+跌3粒 算係咁
之前炎帝同雷公加埋先跌2粒
新野

Main Stage
Daily Pokemon
Dialga
Palkia
Pokemon Safari
Meloetta (Aria Forme)天梯
Beedrill

舊野

Taku Koko
Regice
有新rml.. 又新main又eb
點打sm
On撚鳩⋯餵20RML一隻
meotwo 30lv出現啦 真係

Lucario都可以餵到20
點打sm

用無限心捉safari隻撚樣先
噴火龍chu已捉

剩8步
點打sm

冇sm farm 真心玩撚完
點打sm

冇sm farm 真心玩撚完

Lucario都可以餵到20

唔止 仲有幾隻神獸都得
升哂可能就打到SM架啦
不過我依家想棄game多d
20lv已經要4000exp.. 30既話要升幾耐
睇左眼超能力
v仔有lde 三菇有無10粒rml+flashmob 夜d 仲要分析下點升
睇左眼超能力
v仔有lde 三菇有10粒rml+flashmob
夜d 要分析下點升
依家唔夠SS用
依家update真心趕客
依家update真心趕客

半棄game狀態
Boost 野無止盡
升完又冇用
準備睇fd list啲人棄game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞