[A/I]Pokemon Shuffle [4] 唔係人玩嘅排名賽

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Hyper Bolt

(40%,80%,100% x7 Base Damage)

(Increase damage by x8.4 , x10.5 , x12.6 , x16.8)

LDE強化版 SS得過

新技睇定d先 驚佢好似上次non-stop咁

上次中咗伏
如果本身有巨牙鯊mega石打贏600得粒升級糖果

1粒Level Up同1粒RML喎
Btw 第600關淨係C-1同+5就夠S 好爽
Hyper Bolt

(Increase damage by x8.4 , x10.5 , x12.6 , x16.8)

LDE強化版 SS得過

上次中咗伏

岩岩先發現綠帽比卡超bp係60唔係50
咁可能ss得過

RML不嬲打贏boss stage都有
我意思係得粒lv up黎代替mega石

RML不嬲打贏boss stage都有
我意思係得粒lv up黎代替mega石

你打排名賽佢都係送Level Up代替啦
Pikachu Original同Hoenn Cap都可以轉Super Bolt
Pikachu Original同Hoenn Cap都可以轉Super Bolt

唔止 下星期隻Sinnoh Cap 都係可以轉Hyper Bolt

唔止 下星期隻Sinnoh Cap 都係可以轉Hyper Bolt

要咁多隻Hyper Bolt拓咩

那有咁多RML同餅升哂佢地呀

揀原本招技最冇用嗰隻轉左佢

有左Super Bolt,Hyper Bolt就變垃圾

有左Super Bolt,Hyper Bolt就變垃圾

Hyper Bolt 係LDE clone 排位 EB有用
Super Bolt 發動率始終冇咁穩定 好risk

所以好似巴打咁講 搵隻最冇用既轉咗去
有冇巴打打咗expert隻草主

最尾10秒係咁reset

唔想開c-1
小碎鑽 Carbink 105 (5), SS-Rock Combo
刺尾蟲 Wurmple 100 (10), SS-Bug Combo

不了

但係小碎鑽Main stage 502有得farm, 應該值得考慮掛

但岩系真係好少用得著
冇好既攻擊手

又係喎

我應該會升

DROP RATE高 50/25/1.56

升多隻無壞
Hyper Bolt

LDE強化版 SS得過

上次中咗伏

呢招唔會改廢掛

勁LDE少少

但係發動率都西返少少

唔想開c-1

用DD 捉左

唔想開c-1

用DD 捉左

巴打用咩隊?

唔想開c-1

用DD 捉左

巴打用咩隊?

Shiny Ray+pyre

唔想開c-1

用DD 捉左

巴打用咩隊?

我加個MS先 頭先打咗2次 starting board都match唔到mega

唔想開c-1

用DD 捉左

巴打用咩隊?

我加個MS先 頭先打咗2次 starting board都match唔到mega

捉咗 最尾10秒靠LDE
有冇巴打會SS同RML mamoswine?

已經有急凍鳥 不了

已經有急凍鳥 不了

同埋本身招barrier bash+都係好野黎
RML遲下有淨再諗
反而諗下雪妖女會唔會RML
點解我重打左一次50關都無ITEM送嘅?

淨係可以攞一次架咋

淨係可以攞一次架咋

唔明?
佢唔係話如果之前過左嘅話重打一次嘅話都有得送?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞