[A/I]Pokemon Shuffle [4] 唔係人玩嘅排名賽

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Goodra PSB - 25% PSB - 25% Skill Booster S - 1.56%

Goodra PSB - 25% PSB - 25% Skill Booster S - 1.56%

GS logic
SBS>RML
有無人打左個startofmo challenge? 係咪同平時d stage一樣易打架?

GS logic
SBS>RML

咁水君有RML 唔通黏龍又有咩
有無人打左個startofmo challenge? 係咪同平時d stage一樣易打架?

打完 隨機出1隻 拎LDE搞掂

打完 隨機出1隻 拎LDE搞掂

拎左個SBL

算係咁

Lucky

Lucky

唔關luck事 中audino一定三個箱架
我覺得最好係SBL 最差係10個心

而我係10個心 早知星期四先打

GS logic
SBS>RML

咁水君有RML 唔通黏龍又有咩

唔關水君事, 問題在於droprate西

Lucky

中到差不多娃娃咪LUCKY

星期四想刷飛機蛋?

Lucky

星期四想刷飛機蛋?

星期四有熱帶龍

Lucky

星期四想刷飛機蛋?

星期四係熱帶龍
飛機蛋係咩
隻Taku Koko開左attackup..淨3步...再用左我三個藍波

Lucky

星期四想刷飛機蛋?

星期四係熱帶龍
飛機蛋係咩

TOGEKISS
15分鐘無限心點用最好
打熱帶龍一鋪要咁耐好似唔化算
btw熱帶龍今次得一個禮拜下星期又無限比卡超地獄

成日覺得班吉拉同呢隻嘢好似
15分鐘無限心點用最好
打熱帶龍一鋪要咁耐好似唔化算
btw熱帶龍今次得一個禮拜下星期又無限比卡超地獄

我特登留返黎打天梯

不過後邊打得慢左好多

打得30層 (201-230)
今次排位d分 好撚癲
Top score暫時891K
應該有人會過7位數
係我黑仔定點, farm 37冇coin出
夠膽死連續幾鋪等佢2round都係變箱
今次排位d分 好撚癲
應該有人會過7位數

Mystik巴你隻肥大幾lv
今次排位d分 好撚癲
應該有人會過7位數

得lv10 SL2
今次排位完全冇技巧可言
今次排位d分 好撚癲
應該有人會過7位數

得lv10 SL2
今次排位完全冇技巧可言

其實係咪trigger dancing dragon實際過unity power?
今次排位d分 好撚癲
應該有人會過7位數

RUI已過
今次排位d分 好撚癲
應該有人會過7位數

得lv10 SL2
今次排位完全冇技巧可言

其實係咪trigger dancing dragon實際過unity power?

我唔會專登餵RML比啟暴龍
今次排位d分 好撚癲
應該有人會過7位數

得lv10 SL2
今次排位完全冇技巧可言

我唔會專登餵RML比啟暴龍

我都唔打算餵 好少機會用到
今次比賽睇dragon combo為主
unity power係bonus
星期日睇埋cutoff先決定打唔打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞