[A/I]Pokemon Shuffle [4] 唔係人玩嘅排名賽

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
用左$17000終於有arceus

但其實佢實唔實用呢雖然佢高攻

已經廢左
Normal Combo 得2.5倍
其他剋制屬性combo 係1.5 X 2=3倍

已經廢左

曾幾何時用double normal打計時關係高手嘅表現黎

已經廢左

我新手黎,打到219關,邊隻寵最有用,同埋d 疑糖其他道具唔知餵邊隻好

已經廢左

我新手黎,打到219關,邊隻寵最有用,同埋d 疑糖其他道具唔知餵邊隻好

https://www.reddit.com/r/PokemonShuffle/comments/6ged04/query_den_57_try_asking_your_question_in_here/?st=J49KRY1S&sh=e63faa25

入面有齊你需要既guideline
Mega speed up/RML/skill swapper都好值得參考
星期三開始farm togekiss, 本身skill 2lv
用左兩日半時間, 到岩岩終於4lv
Farm沙奈朵有冇穩陣啲既team
Poison team+ dialga 好似唔夠穩
Farm沙奈朵有冇穩陣啲既team
Poison team+ dialga 好似唔夠穩

波士 盔甲鳥 大嘴 基拉祈
新手啱啱玩
有無話打齊邊啲先好去打expert關?
新手啱啱玩
有無話打齊邊啲先好去打expert關?

無......如果睇十個Ex. Stages計
1, 3, 4, 10都可以打左先,因為之後都會升佢地
尤其是急凍鳥,可以升到去Lv 20
H66VHRDG

快d加我互加心,有11個位
每日都玩,每日都比心😝😝

Add左巴打
H66VHRDG

快d加我互加心,有11個位
每日都玩,每日都比心😝😝

Add左巴打

added巴打
Farm沙奈朵farm到我勁燥
勁多鋪都係打贏無psb , 打輸就有出
12點左右開始到而家 冬凡跌左7粒
Farm沙奈朵farm到我勁燥
勁多鋪都係打贏無psb , 打輸就有出

我成日都係打唔贏果陣就出
課金人士請注意

課金人士請注意

邊課到咁多 不過耐唔耐都有架
去完個旅行+依兩個星期既頹update 幾有棄game沖動
課金人士請注意

係呀,最衰一開始有iTunes Pass個陣未有iPhone,個陣個優惠仲吸引

有啲鬆動期反而先好呀,前個排chur到呢
呢兩個星期先叫做有時間去farm PSB
課金人士請注意

係呀,最衰一開始有iTunes Pass個陣未有iPhone,個陣個優惠仲吸引

psb唔知farm咩好。。 好多sl4上5都其實有d無謂
我完全無意慾farm SM .. 明明新出嗰埋rml去都未升哂
課金人士請注意

其實如果我係你 我會捉返哂未捉齊果啲先
課金人士請注意

課金人士請注意

我都仲未捉哂
諗緊等下次空檔先再捉啦
新手r friend子
4XED-LQAC

可一不可再

可一不可再

5:56am,唔駛訓架你

可一不可再

5:56am,唔駛訓架你

返工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞