[A/I]Pokemon Shuffle [4] 唔係人玩嘅排名賽

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Score Challenge 開始喇

無限打架睇文字既意思

咁就麻煩

得返幾千蚊

連400關都未過
點q打25萬分
點q打25萬分

我諗15萬應該都極限
點q打25萬分

我諗15萬應該都極限

120k攞兩塊中餅夠喇
msu rml ss大家都應該好多
點q打25萬分

我諗15萬應該都極限

120k攞兩塊中餅夠喇

rml暫時未嫌少住 都係得番十幾粒未用
點q打25萬分

我諗15萬應該都極限

120k攞兩塊中餅夠喇

rml暫時未嫌少住 都係得番十幾粒未用

Fd list有兩個160k
48x真係+5就過到咩?
我打左三次都fail左
hera15 scizor10SL2 mimi10SL2 dusknoir15 SL5
我打左三次都fail左
hera15 scizor10SL2 mimi10SL2 dusknoir15 SL5

我嗰時係用Scizor Mega , 隊友用Hera / dusknoir / Hoopa U

+5係過到 不過呢個陣要快mega到 跟住睇天降
我打左三次都fail左

Mega螳螂(lv10,0糖),迷Q(10,sl5),Lunala(10,sl1),夜黑魔人(15,sl5)
拎B tier 收工 無謂浪費coin係S/A tier

係三兄弟定一個人玩三個account
我今朝都睇到依三個人
我明明無印象有依三個end game player frd ...
係我記錯 定係依三個account出左cheat

改左名咪得囉
我都有d 3個fd

係wo 原來一個人黎

想問如果帶Spookify+,使唔使買DD

我覺得要
佢d friendly disruptions唔係好friendly其實

我覺得要
佢d friendly disruptions唔係好friendly其實

最好係最後5/6/7步 發動到spookify+

大家farm雷公都係繼續barrier bash+?

係 farm完得1粒

係 farm完得1粒

咁撚sad
我見我本來都sl3
都係唔鬼升 下星期炎帝後星期水君先應該都有rml

然後拎錢打到500
結果財散人安樂
仲未有target score top 5 team 睇
而家都未有超夢夢top5
係咪冇人到25萬分唔敢放

應該原本就無諗住放
每個tier 都無得睇

應該原本就無諗住放
每個tier 都無得睇

GS將排名關個榜嘅版面直接搬去計分關度?
48f8ha2p 2個位
新野

Entei
Kyurem天梯

舊野

Meloetta
Ho-Oh
Hitmonlee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞